Κατηγορίες
Super League 1

“Τσίμπησε” βαθμό στην Τρίπολη η Ξάνθη από τον καλύτερο Αστέρα

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος της Ξάνθης, προηγήθηκε, δέχτηκε την ισοφάριση 1′ μετά το γκολ του και με μοιραίο τον Μανιά δεν κατάφερε να νικήσει. Τεράστια ευκαιρία και από τον Ισνάλντο στο 93′!

Σ’ ένα ματς όπου όλα κρίθηκαν μέσα σ’ ένα λεπτό, Αστέρας και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 συνεχίζοντας χέρι-χέρι στη βαθμολογία και στη μάχη της 5ης θέση έχοντας αμφότεροι 28 βαθμούς.

Ο Τσιλιανίδης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 29′ κι ο Κάστρο στο 30′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έχασε τρομερή ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του ο Μανιάς στο 75′ από θέση τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς! Είχαν κι άλλες στιγμές που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Αρκάδες, με χαρακτηριστικότερη αυτή του Ισνάλντο στο 93′ όπου και πάλι ο αντίπαλος κίπερ κράτησε όρθια την ομάδα του.

το φιλμ της αναμέτρησης στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν (89’ Μαντίντα), Κυριακόπουλος (46’ Καλτσάς), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (46’ Ισνάλντο), Τόνσο, Μανιάς

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Κίκε (73’ Γέντρισεκ), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά (57’ Κασάδο), Σβάρνας, Καμαρά, Φασίδης (61’ Μπρίτο), Κάστρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected