Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο “Draw” Cafe!

Στο Φάληρο Ολυμπιακός και ΑΕΚ λύνουν τις διαφορές τους με φόντο τη μάχη για τον τίτλο, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ. Δύο super αναμετρήσεις που θα παρακολουθήσετε LIVE από το “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Σήμερα διεξάγεται το κυρίως πιάτο της 20ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής, με το ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να κλέβει την παράσταση.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η επικίνδυνη έξοδος του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, με τον «δικέφαλο» να επιθυμεί να αλώσει για πρώτη φορά φέτος το απόρθητο κάστρο του ΠΑΣ, συνεχίζοντας απτόητος την πορεία πρωταθλητισμού.

Στις 17:15 στη Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την μάχη για την εξασφάλισης της παραμονής και τους Περιστεριώτες να έχουν… αγκαλιάσει την τετράδα.

 

Τη ίδια ώρα στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Κέρκυρα, που καίγεται για βαθμούς ώστε να κερδίσει έδαφος στην μάχη για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι είναι πάνοπλοι, πλην του τραυματία Αντιλεχου, εν αντιθέσει με τους Φαίακες που ταξιδεύουν λαβωμένοι.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τους δύο μονομάχους να τίθενται αντιμέτωποι στο Φάληρο για δεύτερη φορά μετά την λευκή ισοπαλία του Κυπέλλου, παίζοντας τα ρέστα τους με φόντο τον τίτλο.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected