Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Έσπασε η…κατάρα του Παγκρήτιου!

Ο Εργοτέλης συνέχισε την ανοδική του πορεία και πήρε το δεύτερο σερί του τρίποντο στο πρωτάθλημα και πρώτο εντός, επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας με γκολ και πάλι του Καϊπερς, για την 15η αγωνιστική της Football League.

Όπως αναφέρει το athleticradio, την πρώτη νίκη στο Παγκρήτιο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εργοτέλης καθώς επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 15η αγωνιστική της Football League. Το γκολ στο 43′ και πάλι ο Καϊπερς που έφτασε τα 10 στην σεζόν. Ο Βέλγος εκτέλεσε το πέναλτι, που κέρδισε ο Εργοτέλης σε χέρι αμυντικού της Αναγέννησης, αλλά το έπιασε ο Γκέκας και στην επαναφορά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκαν καθόλου διατηρώντας το μηδέν πίσω για τέταρτο σερί ματς. Η ανοδική πορεία που βρίσκεται ο Εργοτέλης φαίνεται από τους αριθμούς καθώς έχει συγκεντρώσει τους 13 από τους 16 βαθμούς του στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Γκώνιας Τάκης): Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος (74′ Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (65′ Ιατρούδης), Καίπερς, Σταματάκος (90′ Βογιατζής), Μπούζας

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας Γιώργος) : Γκέκας, Καραγιάννης, Σαβινόπουλος, Ρουσάκης, Θεοδωράκης (84′ Πλουμής), Πιτέλης, Σουντουρά, Σταματακης (85′ Μπούζδρας), Τζέκος, Πλαβούκος (75′ Ντάγκρας), Χατζάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected