Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΕ Καρίτσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-0 (+συνέντευξη τύπου)

Καμία από τις δύο ομάδες δεν βόλεψε το ισόπαλο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι της Πιερίας.

Η ΑΕ Καρίτσας, που μετρούσε ένα πολύ καλό (νικηφόρο) σερί, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, οι οποίοι μάλιστα είχαν και την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ.

Όπως αναφέρει το pieriasport, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος όπου ελάχιστες ήταν οι φάσεις που σημειώθηκαν στις δύο εστίες. στο δεύτερο η ΑΕ Καρίτσας ανέβασε στροφές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των “πρασίνων”.

το φιλμ του αγώνα :

19′ Ο Κουκουράκης έβγαλε μόνο του τον Καπετάνο απέναντι από τον Βασιλειάδη, με τον Κατερινιώτη τερματοφύλακα όμως να αντιδράει σωστά και να κρατάει το μηδέν, σώζοντας την εστία του.

29′ Σέντρα του Κυρτέγου, κεφαλιά του Μπενίσκου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του πολύ καλού και σήμερα Αργυρόπουλου.

48′ Σουτ του Κυρτέγου από το ύψος της περιοχής, ο νεαρός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σεχολάρι σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

76′ Δυνατό σουτ του Δαλαμήτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Σεχολάρι (73′ Μαυρίδης), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος (80′ Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Μάκης Αμπρικίδης): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (81′ Ποτουρίδης), Κίτσας, Τσουλχάι, Πετκάκης, Τσιώτρας, Ζαχαριουδάκης (87′ Καφές), Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Καπετάνος, Πατσιαβούρας (69′ Κίτσας Γ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected