Football League

Λύθηκε ο…Γόρδιος δεσμός από το κεφάλι του Δεληζήση!

Ο Άρης ήθελε τη νίκη για να ολοκληρώσει με 7 βαθμούς την εβδομάδα με τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια και σε καμία περίπτωση να μην «κολλήσει» όπως στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκη.

Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απειλήθηκαν μόνο μία φορά από την Σπάρτη στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαν το πολυπόθητο γκολ από στημένη φάση με κεφαλιά του Δεληζήση.

Ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Χαντί και Μπαστακός, με τον δεύτερο να είναι ιδιαίτερα κινητικός και να χάνει δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ο Άρης πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού η Παναχαϊκή «κόλλησε» στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και οι «κίτρινοι» ξέφυγαν στο +5. Πλέον ταξιδεύει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τα «λιοντάρια».

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (86΄Νίκιτς), Κάσσος, Χαντί (55΄Πασάς), Μπαστακός (81΄Παυλίδης)

ΑΕ Σπάρτη: Γιακουμής, Σουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμότζι (59΄Μπουζούκης), Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου (84΄Φουρτάδο), Ράνος, Γουόρντεν, Τραβιέσο (71΄Κιοφού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected