Διάφορα

Το μεγάλο ντέρμπι του “Καραϊσκάκης” και η έξοδος του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, LIVE στο “Barok” Coffee-Bar!

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ μπορεί να είναι αυτό που κυριαρχεί στην 20η αγωνιστική, αλλά το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμες «μάχες», όπως η έξοδος του ΠΑΟΚ στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το “Barok” Coffee-Bar υποδέχεται και σήμερα τους θαμώνες για μια ακόμη ποδοσφαιρική Κυριακή!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει στα Ιωάννινα με τον… αέρα του πρωτοπόρου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, πηγαίνει και πάλι στην Δυτική Ελλάδα, αλλά αυτή την φορά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) στις 15:00 (Onsports) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι ένα ακόμα διπλό, προκειμένου να πάρει… αέρα τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες του και να περιμένει το ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ περιμένοντας να μάθει την απόσταση που θα έχει από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (4/2) στις 19:30 (Onsports, Novasports 1) στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο «μονομάχοι» στην… αρένα του «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αποδείξουν πως έχουν το… μέταλλο για να παίρνουν αυτά τα ματς και κατά συνέπεια πως μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τον φετινό τίτλο της Super League.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται για δεύτερη φορά την Ένωση μέσα σε λίγες μέρες, μετά το 0-0 στον προημιτελικό του Κυπέλλου και θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Παράλληλα, θέλουν να πάρουν το «τρίποντο», ούτως ώστε να αφήσουν πιο πίσω τον αντίπαλό τους στην φετινή διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και να μείνουν σε τροχιά… κούπας. Βέβαια, σε τέτοια παιχνίδια, η νίκη δεν δίνει μόνο βαθμολογικά… οφέλη, αλλά ανεβάζει το πρεστίζ του νικητή και θα του δώσει ψυχολογία ενόψει και της ρεβάνς του Κυπέλλου.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» πηγαίνει στο Φάληρο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αλλά και με στόχο να «χτυπήσει» τους Πρωταθλητές Ελλάδας μέσα στο «σπίτι» τους και να τους αποκαθηλώσει, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ακόμα, η ΑΕΚ αναζητά το «διπλό» που θα «φτιάξει» ακόμα περισσότερο την ψυχολογία στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και θα δώσει μία… ώθηση στον κόσμο ενόψει και του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ, το απόγευμα της Τετάρτης (7/2).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected