Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ φέρνουν το…sold out στο “Cafe στο 90′”!

Κυριακές χωρίς ποδόσφαιρο είναι…φαγητό χωρίς αλάτι γι αυτό και το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας, βρίσκεται και πάλι επί ποδός για δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια!

Το ντέρμπι κρίνει πολλά καθώς όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει, αποκτά προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος έναντι της άλλης. Εάν νικήσει ο Ολυμπιακός, που έχει με το μέρος του και την εντυπωσιακή παράδοση στο πρόσφατο παρελθόν, θα αποσπασθεί τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ.

Αντιθέτως με νίκη του ο Δικέφαλος θ΄ αφήσει τους «ερυθρόλευκους» σε απόσταση δύο βαθμών. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι, ευνοημένος θα είναι ο ΠΑΟΚ εφόσον επικρατήσει στα Ιωάννινα του ΠΑΣ, καθώς θα αποκτήσει πλεονέκτημα τριών βαθμών από τον πρωταθλητή και τεσσάρων από την Ενωση.

Οι δύο προπονητές Οσκαρ Γκαρθία και Μανόλο Χιμένεθ, δεν αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή 11αδα. O Γκαρθία προσανατολίζεται για να βάλει τον Προτό κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, δεξιά ο Ομάρ και αριστερά ο Κούτρης. Κέντρο άμυνας με έναν εκ των Μποτία και Ένγκελς. Για εξάρι ο Ρομαό και φαβορί να παίξει μπροστά του ο Οφόε. Επιτελικός ο Φορτούνης, στο ένα άκρο ο Μιραλάς και στο άλλο ο Πάρντο ή ο Μάριν και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παίξει με τον Μπάρκα πιθανότατα στην εστία, στην άμυνα φαβορί είναι οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λόπες και στα αμυντικά χαφ φαίνεται πιο πιθανό το σχήμα με Σιμόες, Κονέ, χωρίς να αποκλείεται να προτιμηθεί τελικά ο Γαλανόπουλος μαζί με τον Πορτογάλο. Στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, Αραούχο, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ και Μπακασέτας διεκδικούν τρεις ή τέσσερις θέσεις ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο Ισπανός προπονητής.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, καλείται να επιβεβαιώσει την αγωνιστική συνέπεια που επιδεικνύει εδώ και αρκετό καιρό και να πάρει το «τρίποντο» στους «Ζωσιμάδες», παραμένοντας επικεφαλής και περιμένοντας την ισοπαλία στο φαληρικό γήπεδο. Παράλληλα, ο Ατρόμητος που θα χάσει την 4αδα μόνο σε περίπτωση «αυτοχειρίας» δοκιμάζεται στην Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Το πρόγραμμα :

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
17:15 Λαμία-Ατρόμητος
17:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα
19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected