Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε και από τους “Ζωσιμάδες” ο ΠΑΟΚ

Σαν στη… Τούμπα του! Ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε σε γήπεδο και εξέδρα καθώς με 2000 οπαδούς στο πλευρό του πέρασε με… παρέλαση (1-3 τον ΠΑΣ Γιάννινα) απ’ τους Ζωσιμάδες. Προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Πέλκα και το πάρτι συνεχίστηκε με 2 γκολ του Πρίγιοβιτς. Ο Κόντε ξανασκόραρε για τον «Άγιαξ».

Ο ΠΑΟΚ των ρεκόρ και των σερί πέρασε και από τους «Ζωσιμάδες». Το έκανε με τον πιο πειστικό τρόπο, με την εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Πέλκας (από θέση οφσάιντ) και ο Πρίγιοβιτς (εις διπλούν) έδωσαν αέρα τριών γκολ στους «ασπρόμαυρους», που είχαν στο πλευρό τους πάνω από 2.000 φίλους τους, οι οποίοι ζητούσαν επιτακτικά «πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο το Λευκό»!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μοιάζει ασταμάτητη. Εχει να χάσει από τον περασμένο Νοέμβριο και μετράει ένα απίστευτο σερί 12 νικών, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πιο σημαντικό, όμως, βγάζει έναν σπουδαίο χαρακτήρα εντός του γηπέδου. Η κυριαρχία της ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα 55’-60’ στο χορτάρι των «Ζωσιμάδων», με τον ΠΑΣ στη συνέχεια να μειώνει με τον Κόντε, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει περισσότερο τους «ασπρόμαυρους».

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (69’ Τσικάρσκι), Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Λίλα (16’ Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Βιντάλ (46’ Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ,. Μαουρίσιο, Κάμπος (65’ Αζεβέδο), Πέλκας (86’ Μπίσεσβαρ), Μακ (79’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected