Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Καραϊσκάκης, δυσκολεύουν τα πράγματα στο Αίγιο…

Αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε τη Δευτέρα (05/02) ο Καραϊσκάκης Άρτας.

Οι «πράσινοι» έπειτα από ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων έψαχναν πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στον Παναιγιάλειο και εν τέλει τα… κάστανα από τη φωτιά έβγαλε η αλλαγή του Σάκη Παπαβασιλείου, ο Σωκράτης Ευαγγέλου που άνοιξε το σκορ. Στο 88′ ο Μπεκατώρος διαμόρφωσε το 2-0.

Οι «μελανόλευκοι» του Πέτρου Δημητρίου εμφανίστηκαν με νέο look στην Άρτα. Οι Γραμματίκας, Μηλιώτης, Χαρίτος, Πολιανίδης, Ζαφειράκης πήραν θέση στην ενδεκάδα και αιφνιδίασαν. Ο Παναιγιάλειος άσκησε πίεση και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε 10 κόρνερ. Σε καμία, όμως από τις στατικές φάσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον Μέλκα.

το φιλμ του αγώνα στο Fl News

Συνθέσεις

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (46′ Κυριάκης), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Δημητριάδης (86′ Κόλλινς), Μπεκατώρος, Κουσίδης (46′ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Γκούμας, Μηλιώτης, Χαρίτος (33′ Δοξάκης), Πολιανίδης (59′ Καναβέτας), Ζαφειράκης (59′ Κόκκορης), Σταματής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected