Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Νεφέλες Πιερίας – Προοδευτική Περάματος 1-0

Έπειτα από μία συγκλονιστική προσπάθεια και κατάθεση ψυχής επί 90 λεπτών στο γήπεδο του Μυλαυλάκου, οι Νεφέλες πήραν το ντέρμπι της ανόδου απέναντι στην Προοδευτική Περάματος με 1-0 χάρις σε τέρμα της Τριγώντζη στο 80ο λεπτό.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Βαγγέλη Μύθημη που βρίσκονταν δύο βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της, την »έριξε» στην 2η θέση σκαρφαλώνοντας η ίδια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον στόχο της ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία να αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Στο πρώτο μέρος , η ομάδα των Ιωαννίνων πατούσε καλύτερα στο τερέν βγάζοντας περισσότερη ενέργεια και έχοντας παράλληλα την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την ομάδα της Πιερίας να έχει το μυαλό της κυρίως στα μετόπισθεν.

το φιλμ του αγώνα στο katerinisport.gr

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Παυλίδης, Πίτος και Παζαρτζικλής από την ΕΠΣ Ημαθίας

Συνθέσεις

Νεφέλες Πιερίας : Αργυροπούλου, Μιχαηλίδου Ε., Ασσιχίδου, Μιχαηλίδου Π., Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Μ., Καλογεροπούλου, Τριγώντζη, Καπέτα (85′ Χατζηδάκη), Ναβροζίδου (50′ Κόλτση), Καραγιαννίδου (50′ Κουκουστρίκα).

Προοδευτική Περάματος : Συμεωνίδη, Σαμουηλίδου, Πελεκούδη, Υφαντή, Αρσένη, Μήτα, Σκούρου. Ντόκου, Λισγάρα, Ράπτη, Τσιούρα. (85′ Νικολάου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected