Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ελλάδα και Ισπανία ερίζουν για τον Κριστιάν Βασιλάκη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, οι ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Ελλάδας, πρόκειται να ριχτούν στη «μάχη», προκειμένου να εξασφαλίσουν την εθνική τους φανέλα, για τον νεαρό επιθετικό Κριστιάν Βασιλάκη, που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητά τα νέα είδωλα για το μέλλον του», σημειώνοντας ότι ένα από αυτά είναι ο «Κριστιάν Βασιλάκης, επιθετικός της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, που μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Alkass Cup, που διεξήχθη πριν μερικές εβδομάδες στο Κατάρ».

Όπως αναφέρει το onsports, ο Βασιλάκης, όπως αναφέρεται στη Marca, έφτασε στην Ρεάλ, αφού πέρασε από τις ακαδημίες της Βαλένθια και Βαγιαδολίδ. Έχει ισπανική υπηκοότητα, μετά τη γέννησή του στην Ισπανία, αλλά «και από την Ελλάδα υποστηρίζουν την δυνατότητα να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο από τον πατέρα του», προσθέτουν και υπογραμμίζουν:

«Το ενδιαφέρον είναι τέτοιο ώστε στην Ελλάδα σκέφτονται να τον καλέσουν για να αγωνιστεί από τις 21 Μαρτίου στον προκριματικό γύρο της Elite για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 που θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Στην Ισπανία επίσης οι τεχνικοί από τα κατώτερα κλιμάκια της ισπανικής ομάδας έχουν επίσης επίγνωση της ποιότητας του, αφού πρόκειται για ένα παιδί που έχει το χάρισμα του γκολ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected