Κατηγορίες
Αθλήματα

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το Εν Σώματι Υγιεί (photos)

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στο Εθνικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Ε.Κε.Δι.Μ.) “ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ” (Αγ. Αντωνίου 20 & Καρατάσου), η καθιερωμένη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου, παρουσία μελών, του Δ.Σ., Αθλητών μεΑ του σωματείου, των συνόδων τους, των προπονητών, των εθελοντών, λοιπών φίλων και συγγενών.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα για την τιμή που έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή την αντιπροσωπεία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, τους Πέτρο Παλουκίδη και Γιώργο Λυπηρίδη, που τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την οικονομική τους στήριξη στο σωματείο, μέσω της φιλανθρωπικής καμπάνιας “Ρόδα Είναι και Γυρίζει” (Ο γύρος της ηπειρωτικής Ελλάδας με ποδήλατο).

Η τυχερή της βραδιάς. κ. Στογιάννη Κατερίνα, Διευθύντρια των “Παιδιών της Άνοιξης”, κέρδισε μια δωροεπιταγή από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών της πόλης, προσφορά του “Εν Σώματι Υγιεί” την οποία και επέστρεψε στον σύλλογο για την αγορά αθλητικών ειδών για τους αθλητές μας!

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω ιδιώτες και επιχειρήσεις για την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά που διενεργήθηκε παράλληλα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου:

1. Τον κ. Θεοχαρόπουλο Αντώνιο, ιδιοκτήτη του Ε.Κε.Δι.Μ. – ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για την δωρεάν παραχώρηση του -πλήρους προσβάσιμου σε ΑμεΑ- χώρου
2. Τον κ. Τόπη Αθανάσιο, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο
3. Τον κ. Ασλανίδη Ιωάννη – Φούρνοι Breda, Μητροπόλεως 1, Βέροια
4. Τα X-Treme Stores Βέροιας, Βενιζέλου 53 & Αγ. Αντωνίου, Βέροια
5. Την κ. Παναγιωτίδου Μαρία. “Κόμης Τέχνη”, Πατρ. Ιωακείμ 4, Βέροια
6. Τον κ. Γιαννουλάκη Διαμαντή, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός, Μητροπόλεως 31, Βέροια
7. Τα καταστήματα Fly Line, Παναγή Τσαλδάρη 36, Βέροια
8. Το κατάστημα Punto del Caffe, Μ. Αλεξάνδρου 25, Βέροια
9. Την κ. Μαραντίδου Νατάσα, Κομμωτήριο, Σαφραμπόλεως 20, Σκύδρα
10. Την κ. Θεοδωρίδου Μαρία, Αισθητικό. Σαφραμπόλεως 18, Σκύδρα
11. Το cafe-bar Chocolat, Δαβάκη 1, Σκύδρα και
12. Το ψητοπωλείο “¨Μπερεκέτι”, Μ. Αλεξάνδρου 24, Σκύδρα.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μας –> ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected