Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ματς – “φωτιά” στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας! (pregame)


Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι δύο διπλοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ημαθίας, που περιλαμβάνει δύο πολύ σπουδαία ζευγάρια!

Αυτό βεβαίως που κεντρίζει τα βλέμματα είναι το τοπικό ντέρμπι της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φίλιππο, δύο ομάδες που χωρίζει μεν μια κατηγορία ωστόσο αυτό δεν αλλοιώνει σε καμιά περίπτωση τον αμφίρροπο χαρακτήρα που διαδραματίζουν τέτοιου είδους ματς.

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ είναι τυπικά γηπεδούχος αύριο και έχει την ευκαιρία για μια ακόμη διάκριση μέσω του…αγαπημένου θεσμού του Κυπέλλου (δύο κατακτήσεις τα τρία τελευταία χρόνια). Ο “δικέφαλος” πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας (δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τη Νίκη Αγκαθιάς) και απειλεί τον Φίλιππο, που απογοητεύει στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο άλλο ζευγάρι, ο εξαιρετικός φέτος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων της Γ Εθνικής, που δίνει τον δικό του αγώνα για παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους “κυανόλευκους” που βρίσκονται στην 4η θέση της Α1 και αν η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο της βαθμολογίας δεν ξεπεράσει τους 6 βαθμούς, τότε θα συμμετέχουν στα play off ανόδου.

Να θυμίσουμε πως οι αγώνες είναι διπλοί και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν σε Αλεξάνδρεια και Τρίκαλα, την Τετάρτη 21/2 και ώρα 14.30

Τo pregame είναι μία προσφορά :

Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Διαιτητές : Καραγκιζόπουλος, Παρασίου, Παπαδάκης

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : –

Πρόσφατη προϊστορία : –

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Φερέιρα Κινγκ

Γνωστές απουσίες : Μπουκλάς Α. (αμφίβολος λόγω τραυματισμού), Φωτιάδης (επαγγ.υποχρεώσεις), Τζεϊρανίδης (ενσωματώνεται στις 10/2)

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Δόξα Νάουσας (7-0), στον 2ο την ΑΕ Σχοινά (2-5), στον 3ο την ΑΕ Χαρίεσσας (1-1, 3-4 πεν) και στα προημιτελικά τον Ατρόμητο Διαβατού (1-1, 5-0)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Γιώργος Μαϊδάτσης

Γνωστές απουσίες : Πιπιλιάρης (τιμωρημένος)

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Νίκη Αγκαθιάς (1-0), στον 3ο την Ποντιακή Νεολαία Αράχου (0-5) και στα προημιτελικά τον ΦΑΣ Νάουσα (2-1, 0-1 [1-3 πεν])

Tips : Κεντρίζει το ενδιαφέρον το τοπικό ντέρμπι των ημιτελικών και μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν στρέψει το βλέμμα στο πρωτάθλημα, όμως οι δύο μάχες προμηνύονται αμφίρροπες!


Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας

Διαιτητές : Μαλούτας, Κελεσίδης, Χαλατζιούκας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 37.11 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Προπονητής : Αντώνης Λυμούσης

Γνωστές απουσίες : Κατσουγιαννόπουλος, Τσακαλίδης, Συμεωνίδης Γ. (τραυματίες), Ντόγος (επαγγ.υποχρεώσεις), Λιάπης, Κολίτσης (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού)

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Αχιλλέα Νάουσας (2-1), στον 3ο τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (0-5) και στα προημιτελικά τον Άρη Παλαιοχωρίου (3-2, 0-0)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Βασίλης Καστανιώτης

Γνωστές απουσίες : Πατρίκας, Λαγδάρης, Συμπεθέρης (τραυματίες), επιστρέφει ο Κιρκιλιανίδης

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (2-0), στον 3ο τον ΑΟ Μαρίνας (1-2) και στα προημιτελικά τον Εθνικό Κλειδίου (1-0. 0-0)

Tips : Πολύ ενδιαφέρον το ζευγάρι των ημιτελικών, παρά το γεγονός πως τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία

Το πρόγραμμα των ημιτελικών :

Πρώτοι αγώνες (7/2 – 15.00)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Επαναληπτικοί (21/2 – 14.30)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected