Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΑΕΚ – Ολυμπιακός απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους στο ΟΑΚΑ με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του 0-0 στο Καραϊσκάκης, μια αναμέτρηση που θα απολαύσουν απόψε (19.30) οι θαμώνες στο “Barok” Coffee-Bar!

O χορός ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σήμερα με την τρίτη και τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, μέσα σε δύο εβδομάδες, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, στη ρεβάνς της λευκής ισοπαλίας στο Καραϊσκάκης.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Μανόλο Χιμένεθ παραμένει ο Μάρκο Λιβάια, που δεν ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα στα Σπάτα, με φαβορί για τη θέση του να αποτελεί ο Μπακασέτας. Η τετράδα στην άμυνα προβάλλει ως πιθανότερο σενάριο, με τους Λαμπρόπουλο και Λόπες να θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Τέλος, οι Γαλανόπουλος και Μπάρκας αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά.

Από κει και πέρα ο πληγωμένος Ολυμπιακός ψάχνει για απαντήσεις, που θα αναστρέψουν άρδην το κλίμα εντός των τειχών και θα ντοπάρουν ψυχολογικά την ομάδα ενόψει της συνέχειας. Χθες στο Ρέντη έλαβαν χώρα συζητήσεις επί συζητήσεων, με τους Προτό, Μάριν, Μποτία και Ταχτσίδη να παίρνουν το λόγο.

Ο Γκαρθία προσανατολίζεται σε ορισμένες αλλαγές το βασικό σχήμα, με τον Χατζισάφι να κερδίζει έδαφος έναντι του Κούτρη και τους Σισέ-Νικολάου να κάνουν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ζιλέ, Ταχτσίδης και Οφόε… παίζουν για το κέντρο, με τους Μιραλάς, Μάριν και Σεμπά να πλαισιώνουν τον Ανσαριφάρντ σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο να μείνει εκτός ο Φορτούνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected