Football League

Η FIFA επιδίκασε 330.000€ στον Στέβιτς του Πανσερραϊκού!

Ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού και της Football League Παναγιώτης Γιαννόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και πέρα από το παιχνίδι με τον Άρη, τους στόχους της ομάδας και τα διαδικαστικά, αναφέρθηκε στην υπόθεση Στέβιτς που ταλαιπωρεί τα «λιοντάρια».

Ανέφερε μάλιστα πως κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Μλάντεν Φορτούλα που έφερε τον παίκτη, ενώ πρώτη φορά ειπώθηκε επίσημα πως το ποσό που επιδίκασε η ΟΥΕΦΑ είναι 330.000 ευρώ και αποτελεί ένα μεγάλο «αγκάθι» για την ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Στέβιτς:

 

 

“Είμαστε ΟΚ οικονομικά γενικώς, όμως έχουμε ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε οπωσδήποτε, είναι μια υπόθεση του Στέβιτς που πρέπει να την λύσουμε άμεσα, αν δεν το λύσουμε θα έχουμε κάποιο πρόστιμο, αυτό που έβγαλε η ΟΥΕΦΑ είναι 330.000 χιλιάδες. Όταν ο κύριος Φορτούλα τον έφερε πείστηκαν οι Σερραίοι και θα έφερνε την επόμενη μέρα τα χαρτιά του παίκτη ότι η ομάδα που έχει τον ποδοσφαιριστή είναι ελεύθερος και δεν έφερε τίποτα, όταν ένας παίκτης είναι κάτω των 23 ετών και είναι από το εξωτερικό, πρέπει να φέρνει κάποια χαρτιά που είναι στάνταρ.

Με πιστέψανε οι κύριοι του διοικητικού, τώρα αν δε μου φέρουν τα χαρτιά δεν δέχομαι κανέναν παίκτη, ούτε καν στην πόλη. Ήταν σε μια άγνωστη ομάδα ο παίκτης στο εξωτερικό. Ποιος θα βρεθεί να τα πληρώσει. Αυτός που υπέγραψε έχει την ευθύνη, εμείς κάναμε και μήνυση στον κύριο Φορτούλα ότι ανήκει σε εγκληματική οργάνωση, του κάναμε μήνυση, δεν μπορεί να λέει φέρνω τα χαρτιά και την επόμενη να τα ξεχνάει και μας είπε ότι ο σύλλογος έπρεπε να τα πάρει τα χαρτιά όχι εκείνος, δηλαδή να πάω εγώ στην Σερβία και να ζητήσω τα χαρτιά του ποδοσφαιριστή που μας έφερε εκείνος.

Σας το λέω εγώ τώρα, δεν έχει βγει πότε αυτή η είδηση, εμείς είμαστε που διοικούμε τον Πανσερραϊκό 2-3 άτομα αλλά είμαστε απόλυτοι, τον Γιαννόπουλο τον ξέρουν πολλοί, αλλά είναι εξίσου καλά άτομα και τα άλλα δύο.”

απόδοση : serressport.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected