Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (10-11/2)

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 11/2/2018, στις 15:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Μαρίνας για την 13η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 10/2/2018 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο Ράχης στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε.Π Βέροιας, για την 11η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:15 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση θα γίνει με ιδία μέσα.

Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 10/2/2018 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο των Τρικάλων με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής ακαδημίας, για το πρωτάθλημα υποδομών.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 09:00 πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο με αναχώρηση στις 09:15 .

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected