Κύπελλο Ελλάδος

Διπλασίασε τις νίκες ο ΠΑΟΚ, εξαιρετικό ντεμπούτο ο Κώστας Κωτσόπουλος!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο δεύτερο ματς τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά μερ 3-1 στο Περιστέρι και πήρε με… στιλ την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σάκχοφ, Κάνιας και Κουλούρης τα γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βασιλακάκης μετά από ασίστ του εξαιρετικού Κωτσόπουλου!

Ο δικέφαλος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου κερδίζοντας και στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 3-1 (5-1 συνολικό). Τις 13 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Μπορεί το 3-1 να δείχνει ένα… άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι, ωστόσο η εικόνα του αγώνα και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε ότι ο Ατρόμητος θα μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, αν όχι την πρόκριση, τουλάχιστον τη νίκη.

Όπως αναφέρει το contra.gr, οι Περιστεριώτες με την είσοδο των δύο Ημαθιωτών Βασιλακάκη και Κωτσόπουλου (εξαιρετικός και…ξεψαρωμένος ο νεαρός) στο ματς στο β’ ημίχρονο έγιναν πιο επικίνδυνοι, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον 29χρονο μέσο, ωστόσο στη συνέχεια τους έλειψε η ουσία και ο ΠΑΟΚ όταν του δόθηκε η ευκαιρία να βγει μπροστά… τιμώρησε.

Πρώτα ο Κάνιας (67′) και στη συνέχεια ο Κουλούρης (79′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ετσι, ο ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ (5-1) υπέρ του από τα δύο παιχνίδια προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που ήδη βρίσκονται ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΑΕΛ.

Παράλληλα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει φτάσει τις 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Μπουσουλάτζιτς, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Μπρούνο, Νάτσος (73′ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Ντιγκινί (46′ Βασιλακάκης), Καρασαλίδης, Ντάουντα (46′ Κωτσόπουλος), Ρισβάνης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57′ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Κάνιας, Σακχόφ (75′ Μουλέν), Λημνιός, Πέλκας (61′ Μπίσεσβαρ), Μακ, Κουλούρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected