B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε Πλατύ και Αγία Βαρβάρα! (pregame 13ης αγωνιστικής)

Πολύ κομβική η 13η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, κατά την οποία θα κριθούν πολλά ενόψει της τελικής ευθείας!

Στον 1ο όμιλο, δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση και συγκεκριμένα αυτό ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και τον Εθνικό Κλειδιού. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα προπορεύεται κατά έναν βαθμό των “κυανόλευκων”, ωστόσο αναμένεται να παλέψουν εξίσου για τη νίκη που θα δώσει τεράστιο αβαντάζ για την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σίγουρα το αυριανό ντέρμπι θα μπορούσε κάλλιστα να διαδραματίζεται στην Α1!

Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος και μεγάλο φαβορί για την άνοδο, Φίλιππος Μελίκης θα μεταβεί στον Σχοινά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (με νέο προπονητή για τους “κυανόλευκους” τον Τάσο Χουρσουζίδη) ενώ ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία είναι το ματς στον Σταυρό, όπου η τοπική Θύελλα θα υποδεχτεί τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Ο Ολυμπιακός Λουτρού, που πήρε σημαντικό “διπλό” την προηγούμενη αγωνιστική στο Νεόκαστρο, θα υποδεχτεί τον Αλιάκμονα Νησελίου ενώ στα Παλατίτσια, η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Στον 2ο όμιλο, τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον ΑΟ Μαρίνας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή μαζί με την Ελπίδα Μονοσπίτων (αγωνίζεται σήμερα με τη Δόξα Νάουσας) ενώ καραδοκεί στη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός Νάουσας, που υποδέχεται στον Άγιο Νικόλαο την ΑΕΠ Βέροιας.

Τέλος στη Ραχιά, ο τοπικός Εθνικός θέλει μία ακόμη νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο της παραμονής, θα πρέπει όμως να καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να επικρατήσει του πάντα μαχητικού ΑΣ Πατρίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (11/2 – 15.30) :

1ος όμιλος

Αγρ.Αστ.Πλατέος – Εθνικός Κλειδίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Θύελλα Σταυρού – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Ολυμπιακός Λουτρού – Αλιάκμων Νησελίου

ΑΕ Σχοινά – Φίλιππος Μελίκης

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Ελπίδα Μονοσπίτων – Δόξα Νάουσας  (10/2 – 15.30)

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΟ Μαρίνας

Εθνικός Ράχης – ΑΣ Πατρίδας

Ρεπό : Αριστοτέλης Νάουσας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected