Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Βόλος ΝΠΣ – Νίκη Βόλου 1-1 (vid)

Ύστερα από ένα παιχνίδι ντέρμπι, δυνατό, με πολλές μονομαχίες σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ΝΠΣ Βόλος και Νίκη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα, ενώ στην επανάληψη η Νίκη προηγήθηκε με 0-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντόλγκι στο 54’, για να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά ο Μάντζης στο 63’ για τον ΝΠΣ Βόλος.

Η Νίκη κατάφερε να «σπάσει» το απόλυτο που είχε ο ΝΠΣ Βόλος στη Νεάπολη, υποχρεώνοντας τους πρωτοπόρους στην πρώτη τους εντός έδρας ισοπαλία και δεύτερη στο πρωτάθλημα, με τους «κυανόλευκους» να παραμένουν αήττητοι φέτος με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία.

Για τους γηπεδούχους σημαντική αποδείχθηκε η απουσία του Πίτου Γκαρσία, του κινητήριου μοχλού της ομάδας.

η ανάλυση του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Βόλος ΝΠΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης (85’ Κολλάς), Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης, Σαλαμούρας (57’ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Λάιος (73’ Ζιώγας), Καρτσαμπάς, Βέργος (66’ Κοντοές), Μέτσε, Ντόλκι, Ιορδανίδης, Μπάιριτς (72’ Αναστασίου), Ντινιωτάκης, Τζιώρας (80’ Τζάθας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected