Κατηγορίες
Super League 1

Χορταστικό παιχνίδι στη Ριζούπολη με αποβολή που έγραψε ιστορία!

Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στην Ριζούπολη, όμως αυτό που ξεχώρισε στο παιχνίδι ήταν η περίεργη απόφαση του διαιτητή Θάνου! Αρχικά απέβαλλε τον Λεονάρντο, όμως μετά του ζήτησε να γυρίσει πίσω νομίζοντας πως έκανε λάθος!

Χορταστικό παιχνίδι στην Ριζούπολη. Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός έχασαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, με τους Επασί και Τσόβιτς να πραγματοποιούν σπουδαίες αποκρούσεις.

Όπως αναφέρει το contra.gr, τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι στο 54ο λεπτό, με τον Αργεντινό μάλιστα να έχει μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία νωρίτερα. Εκτέλεση φάουλ του Ναδάλες, ο Τσμπούρης έδιωξε πάνω στον Παπάζογλου και αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αργεντινό που έκανε το 1-0 με γυριστό σουτ!

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός πίεσε και ισοφάρισε με τον Γιακουμάκη. Ο Μπελγκαζουανί έβγαλε πανέμορφη κάθετη και ο Έλληνας φορ με ξερό συρτό σουτ στη γωνία ισοφάρισε σε 1-1.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, ωστόσο, ήρθε στο 73ο λεπτό. Λεονάρντο και Αντιλέου μάρκαραν τον Ανιέτε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού, με τον διαιτητή να δείχνει τη δεύτερη κίτρινη στον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Μετά από διαβουλεύσεις όμως ο διαιτητής Θάνος πήρε πίσω την απόφαση του, νομίζοντας πως το φάουλ έκανε ο Αντιλέου! Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον ρέφερι και οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν το ματς με 11 ποδοσφαιριστές.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Ναδάλες (73′ Αλίβοντιτς), Παπάζογλου, Ντεβέσα (46′ Ανιέτε), Στάθης, Κονέ (87′ Τσουκαλάς), Αλμπάνης, Καστιγέχος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Λεονάρντο, Ζορντάο Ντιόγκο (27′ Ζαραδούκας), Νιάς (59′ Μπελγκαζουανί), Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Καθάριος (72′ Καραχάλιος), Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected