Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Νικητής το θέαμα στο All Star Game, MVP o Αντετοκούνμπο!

Οι World Stars επιβλήθηκαν με 144-137 των Greek Stars στο 22ο All Star Game, που έλαβε χώρα στο κατάμεστο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας.

Η μεγάλη γιορτή της Basket League αναβίωσε, ύστερα από τέσσερα χρόνια, στην αχαϊκή πρωτεύουσα με τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους παίκτες να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα, όπως άλλωστε και οι φίλαθλοι. Υψηλό σκορ, πολλές θεαματικές φάσεις, αλλά και διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης που άπαντες απόλαυσαν εντός κι εκτός παρκέ.

Δείτε, ΕΔΩ, το στατιστικό

Εντυπωσίασε στα καρφώματα ο Μούντι
Θρίαμβος Κόνιαρη στα τρίποντα
Η γιορτή της Πάτρας (pics)

MVP του All Star Game ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού προσέφερε θέαμα με τα καρφώματά του και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους (11/13 σουτ), 9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Φυσικά ο κόσμος τον αποθέωσε, με τον εκρηκτικό φόργουορντ να δείχνει πως απολαμβάνει τις στιγμές!

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε: «Νομίζω ότι πήγε βάσει ψηφοφορίας. Νομίζω πως υπήρχαν τρομεροί παίκτες και στις δύο ομάδες και το άξιζαν πολλοί». Μάλιστα ρωτήθηκε αν την επόμενη εβδομάδα μπορεί και ο αδερφός του, Γιάννης, να αναδειχθεί MVP στο All Star Game του ΝΒΑ: «Μακάρι να έχουμε»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected