Super League 1

“Τριάρα” με γκολάρες Ρόσα ο Παναιτωλικός!

Η πολυπόθητη νίκη ήρθε. Η πρώτη εντός έδρας για το 2018. Με ωραία γκολ, όμορφο ποδόσφαιρο, με έναν σούπερ σταρ Ρόσα, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά και πλέον με μεγαλύτερη άνεση και χωρίς ιδιαίτερο άγχος αντιμετωπίζει την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με την εντός έδρας νίκη να… αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2017 (3-1 με Λάρισα) η αναμέτρηση κόντρα στον ουραγό Πλατανιά φάνταζε ιδανικά για επιστροφή στα «τρίποντα». Άλλωστε στην εποχή Δέλλα η ομάδα έδειξε εικόνα βελτίωσης και υπήρχε και… κληρονομιά από την καλή εμφάνιση της Λεωφόρου.

Οι συνθήκες έγιναν ακόμη πιο ιδανικές όταν μόλις στο 7′ ο Παναιτωλικός πήρε… κεφάλι στο σκορ με τον Ρόσα που όποτε σκοράρει το κάνει με εμφατικό τρόπο. Άλλη μια γκολάρα που έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για το «γκολ της αγωνιστικής».

η ανάλυση του ματς στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70′ Χαντάκιας), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58′ Μάζουρεκ), Ντίας, Γουίλιαν (82′ Βασιλούδης).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Κοροβέσης (67΄Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected