Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ απόψε στο “Cafe στο 90′”!

Στην Τούμπα είναι πλέον στραμμένα όλα τα βλέμματα, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ (19:30), μια αναμέτρηση που θα απολαύσουν απόψε οι θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας.

Μετά τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, ολοκληρώνεται σήμερα η 21η αγωνιστική, με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναμένεται να προβεί σε μικρές αλλαγές.

Μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη θέση του Ρόμπερτ Μακ, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολλανδό μέσο να πάρει φανέλα βασικού μετά από καιρό.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ δίνει τη δική της μάχη στο φετινό πρωτάθλημα και είναι έτοιμη να παλέψει για το κάτι παραπάνω, ώστε με ένα θετικό αποτέλεσμα να μπορέσει να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά, με βάση το καλό πρόγραμμα που έχει στην συνέχεια.

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρέντζα και Κριζμάν, ενώ επέστρεψε ο Μίλος Ντέλεντις. Παράλληλα για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή ο άλλοτε άσος του Παναιτωλικού Βαγγέλης Μόρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected