Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Τρία εξ αναβολής παιχνίδια αλλά και η Α1 ΕΠΣ Ημαθίας αυτό το Σαββατοκύριακο στον νομό

Ούτε το παιδικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, του τριημέρου δηλαδή για την αργία της Καθαράς Δευτέρας.

Η 12η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 17/2 μεταφέρεται κατά μία εβδομάδα, ωστόσο θα διεξαχθεί ένα από τα τρία παιχνίδια που υπάρχουν ως εκκρεμότητα, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (2ος όμιλος).

Επίσης, η ΕΠΣ Ημαθίας αποφάσισε τον ορισμό του αγώνα του Ολυμπιακού Νάουσας με την ΑΕΠ Βέροιας το Σάββατο 17/2 (15.30), για τον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, που είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου, ενώ μεταφέρεται για Τετάρτη η αναμέτρηση του Αχιλλέα Νάουσας με τον Ατρόμητο Διαβατού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας :

“Από την Επιτροπη Πρωτ/τος & κυπελλου της Ενωσης ληφθηκαν οι κατωθι αποφασεις:

1.-Ο προγραμματισμενος αγωνας πρωτ/τος της Α1 ερασιτεχνικης ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ αντι του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17.2.2018,θα διεξχθει την ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 και ωρα 15.30,λογω της διεξαγωγης την ιδια ημερα στο ιδιο γηπεδο του αγωνα πρωτ/τος της Γ’ Εθνικης ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ.

2.-Ο αναβληθεις αγωνας πρω/τος της Α2 ερασιτεχνικης,λογω ακαταλληλοτητας του γηπεδου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ,οριζεται να διεξαχθει το ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 και ωρα 15.30 στο γηπεδο Αγ.Νικολαου.

3.-Ο αναβληθεις αγωνας του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωτ/τος,λογω ακαταλληλοτητας του γηπεδου,ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ,οριζεται να διεξαχθει το ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 και ωρα 11.00 στο γηπεδο Ραχιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected