Κατηγορίες
Football League

Υπάρχει τελικά αυριανή μέρα στην ΠΑΕ Βέροια;

Δύο εκπρόσωποι της επιτροπής σωτηρίας εμφανίστηκαν στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι πριν από την προπόνηση της Βέροιας την Τετάρτη 14/2 σε μία προσπάθεια να εξασφαλιστεί σε πρώτη φάση ότι θα κατέβει η ομάδα στο εντός έδρας ματς της Κυριακής (18/2, 15:00) με τον Παναιγιάλειο.

Σύμφωνα με το FL News, ο διαχρονικός «στρατιώτης» του συλλόγου Στέφανος Γαϊτανός και ο πρώην πρόεδρος (με παραγοντική θητεία και στην ΑΕ Ποντίων) Απόστολος Εμμανουηλίδης έσπευσαν να ενημερώσουν τους παίκτες για τα δεδομένα, ενώ τους κάλεσαν και σε δείπνο!

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να πληρωθούν οι Αντόνιο Τομάς και Ρομπέρτο Μπατιόν (οι προθεσμίες λήγουν 15/2 και 16/2 αντίστοιχα), ώστε να μην τιμωρηθεί οριστικά η ομάδα με αφαίρεση βαθμών. Από κει και πέρα ζήτησαν από τους παίκτες να αγωνιστούν και να κερδίσουν το κρίσιμο ματς τον Παναιγιάλειο υποσχόμενοι ότι από τη Δευτέρα θα γίνουν κινήσεις και για τα δικά τους χρήματα.

Παράλληλα, κάλεσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα σε τραπέζι απόψε (14/2) στις 8 μ.μ. σε μαγαζί της πόλης.

Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, έδειξαν επιφυλακτικοί. Ζήτησαν για δεύτερη σερί μέρα από τον προπονητή Τόλη Τερζή να γυμναστούν μόνοι τους (λαμβάνοντας πρόγραμμα από το τεχνικό τιμ) και συμφώνησαν ότι μετά την προπόνηση θα συζητήσουν όλοι μαζί για να καταλήξουν σε μία απόφαση.

Οπότε στο βραδινό τραπέζι αναμένεται να ενημερώσουν και την επιτροπή σωτηρίας για τις προθέσεις τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected