Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

Εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ Προγράμματα Σπουδών. Κλείσε μια θέση άμεσα και ξεχώρισε από το πλήθος

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  Easy  Education, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων & συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές),  διοργανώνει:

Τέσσερα (4) ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα Προγράμματα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού για τις κοινωνικές κατηγορίες των πολύτεκνων, τριτέκνων, ανέργων, φοιτητών, κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13 έως 30 ετών), αγροτών, δημοσίων υπαλλήλων και τα μέλη των οικογενειών τους.

100 θέσεις ωφελουμένων για το Ν. Ημαθίας.

1)ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν δίδακτρα αξίας 800€.

Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων σε λογιστήρια επιχειρήσεων ή ως βοηθοί λογιστών . Έτσι καλύπτονται πολύπλευρες ανάγκες δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών.

Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency πληροφορικής) Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και της εφαρμογής εμποροδιαχείρισης της softone.

2) ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ. (Photoshop, Corel, Illustrator). (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν δίδακτρα αξίας 800€.

Διδάσκονται συνδυαστικά τα προγράμματα: Adobe Illustrator,  CorelDraw και Adobe Photoshop. Τα παραπάνω δεν είναι καθημερινά προγράμματα σχεδίασης και γραφιστικής, είναι τα πιο δημοφιλή  προγράμματα παγκοσμίως για τη σχεδίαση και επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, την σελιδοποίηση εντύπων και την επεξεργασία φωτογραφιών.

Απευθύνεται σε:

Χρήστες χωρίς εμπειρία αλλά και σε Γραφίστες, Web Designer, Φωτογράφους, Τυπογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Σχεδιαστές, Μακετίστες, Διαφημιστές, Φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων, καθώς και σε όλους εκείνους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την δημιουργική γραφιστική.

3) AutoCAD. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν δίδακτρα αξίας 800€

Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασική επιδίωξη είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να δημιουργούν νέα σχέδια βασισμένα σε πρότυπα της επιλογής τους, να τα αποθηκεύουν και να τα ανοίγουν εκ των υστέρων για επεξεργασία. Να χειρίζονται την οργάνωση των σχεδίων τόσο ως προς τις στρώσεις, όσο και ως προς τα σχεδιαστικά βοηθήματα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύουν ως πρότυπα. Κατόπιν να δημιουργούν απλά ή σύνθετα γεωμετρικά σχήματα είτε σχεδιάζοντάς τα εξ αρχής είτε παράγοντάς τας από ήδη υπάρχοντα αντικείμενα με επεξεργασία και αναπαραγωγή. Να διαγραμμίζουν κλειστές περιοχές και να τροποποιούν εκ των υστέρων τις διαγραμμίσεις. Να δημιουργούν στυλ γραφής κειμένου και να γράφουν κείμενα απλής σειράς και κείμενα παραγράφων. Να δημιουργούν στυλ διαστασιολόγησης και να διαστασιολογούν τα αντικείμενα του σχεδίου. Να εκτυπώνουν το σχέδιο στην εκτυπωτική συσκευή της επιλογής τους.

4) GIS. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν δίδακτρα αξίας 800€

Ο GIS είναι ένα γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο εργαλείο παγκοσμίως, που ως αντικείμενο έχει την σύνδεση γεωγραφικών και περιγραφικών στοιχείων σε ένα ενιαίο μοντέλο, με στόχο τη διαχείριση, ανάλυση και απεικόνιση αυτών, για την επίλυση προβλημάτων και λήψεις αποφάσεων.

Απευθύνεται σε:

Τα GIS συστήματα απευθύνονται σε χρήστες που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Μερικά από τα αντικείμενα που διαχειρίζονται είναι το κτηματολόγιο, η γεωργία, η διαχείριση φυσικών πόρων και η περιβαλλοντική αξιολόγηση, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα δημόσια έργα και τηλεπικοινωνίες , οι πωλήσεις, οι μεταφορές, ο τουρισμός και πολλά άλλα. Τα GIS δημιουργούν ισχυρά θεμέλια για δράση και στο μέλλον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανθρώπινης ενέργειας.

Σκοπός μας είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να χειρίζονται ένα σύνολο  εργαλείων ώστε να δημιουργούν και να επεξεργάζονται δεδομένα παντός προέλευσης και να τα εξάγουν σε θεματικούς χάρτες για την σωστή απεικόνιση της πληροφορίας.

Στα παραπάνω δωρεάν προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

  • Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα
  • Χρήση ειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης στα πρότυπα μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού για επιπρόσθετη υποστήριξη των μαθητών με ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων και στο σπίτι για όλα τα προγράμματα σπουδών
  • 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο)
  • Εγκατεστημένες ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
  • Επαγγελματική καθοδήγηση
  • Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων

Εγγραφές από 15/01/2018.                                                                            

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στα δωρεάν σεμινάρια δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων.

 

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Πληροφορίες

www.easy-education.gr

info@easy-education.gr

Τηλ1: 2331070102, Τηλ2: 2331022004

Τηλ3: 2311110186

Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected