Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η καινοτόμα θεωρητική εκπαίδευση των ποδσφαιριστών της Ακαδημίας των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας! (photos)

Συνεχίζεται σε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά πρότυπα, η καθημερινή δουλειά στην Ακαδημία των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας.

Η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης αλλά και η παρουσία του Κυριάκου Καρασαββίδη στο τεχνικό τιμ, είναι ο συνδυασμός που εγγυάται τη σωστή (σε πρώτη φάση) και οργανωμένη δουλειά, μέσα από νέες ιδέες και μια πιο μοντέρνα φιλοσοφία.

Στα πλαίσια αυτά, εντάσσεται και η καινοτόμα ομολογουμένως θεωρητική εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας των Τηλεμάχων, που ξεκίνησε στο Τουρνουά της Ξάνθης στο οποίο συμμετείχε στα τέλη του προηγούμενου χρόνου και συνεχίζεται σε μόνιμη πλέον βάση.

Δείτε τι δήλωσε στο SportsUp ο Κυριάκος Καρασαββίδης :

“Η θεωρητική εκπαίδευση των μελλοντικών ποδοσφαιριστών είναι μια ιδέα που είχα, η οποία υλοποιήθηκε με τη βοήθεια των Ηλία Ιασωνίδη και Πέτρου Πούλου, που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια και τη στήριξαν με την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ουσιαστικά λοιπόν, στον ετήσιο προγραμματισμό της ομάδας, εκτός από την πρακτική εκπαίδευση που γίνεται μέσα στο γήπεδο, εντάξαμε και τη θεωρητική εκπαίδευση η οποία περιλαμβάνει τεχνική ανάλυση των αγώνων που παίζει η Ακαδημία στο Παιδικό Πρωτάθλημα, με στόχο να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό προτρέπει τον ποδοσφαιριστή να εντοπίζει τα θετικά, τις σωστές κινήσεις και επιλογές δηλαδή στον αγωνιστικό χώρο και αυτά να τα επαναλαμβάνει στο μέλλον.

Η θεωρία παραδίδεται τουλάχιστον δύο φορές ανά μήνα και λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο “ΜΑΝΘΟΣ” της Αλεξάνδεειας, τους υπεύθυνους του οποίου ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του χώρου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected