Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” του Αιγινιακού στην Πάτρα!

Σε έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος η Παναχαϊκή είχε μείνει εκτός τροχιάς ανόδου μόλις για δύο στροφές.

Οι Αχαιοί είχαν φροντίσει την περασμένη εβδομάδα να καλύψουν το χαμένος έδαφος της εντός έδρας ισοπαλίας με τον Πανσερραϊκό, επικραντόντας στην Καρδίτσα. Ωστόσο, η αυλαία του πρώτου μισού στο πρωτάθλημα επιφύλασσε… έκπληξη και, μάλιστα, αρνητική.

Ο Αιγινιακός που δεν είχε νίκη εκτός έδρας από τις 28 Μαΐου 2017, έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 10 επίσημων αγώνων και έφυγε με το «χρυσό» 0-1 από το γήπεδο της Αγυιάς! Υποχρέωσε έτσι τους «κοκκινόμαυρους» στην πρώτη ήττα εντός έδρας μετά από ένα σερί 26 επίσημων αγώνων (τελευταία ήττα στις 22/05/2016 από τον Αγροτικό Αστέρα!

Το αποτέλεσμα αυτό πέταξε την πατρινή ομάδα εκτός τροχιάς ανόδου, αφού την ίδια ώρα ο ΟΦΗ περνούσε… αέρας από τη Σπάρτη και την προσπερνούσε στη βαθμολογία. Έτσι, ο Αιγινιακός ξέφυγε έξι πόντους από τη ζώνη παραμονής με ματς λιγότερο.

το φιλμ του αγώνα στο FL News

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Γκίνο, Φωτάκης (46′ Μουστακόπουλος), Μασούρας (29′ Στεργίδης), Πολυχρόνης (69′ Βασιλείου), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (59′ Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης (74′ Μπιλάλι), Πέριτς (80′ Ζούρκος), Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected