Κατηγορίες
Super League 1

Ατάκες…φαρμάκι από τον Θοδωρή Βασιλακάκη! Τι λέει για την Αλεξάνδρεια και τις φήμες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. Έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια με την ομάδα του στο πρωτάθλημα και μας πρόσφερε φοβερές στιγμές με τα τέσσερα πανέμορφα τέρματα που πέτυχε.

Η μεταγραφή του στον Ατρόμητο, πέρσι το καλοκαίρι, προκάλεσε αίσθηση αφού το όνομά του είχε ακουστεί στα ρεπορτάζ μεγάλων ομάδων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Θοδωρής Βασιλακάκης δεν έχει υψηλούς στόχους ή ότι δείλιασε να κάνει το βήμα παραπάνω. «Θέλω να τους φτάσω με σωστή προσέγγιση και πορεία», τονίζει και αναφέρει: « Ήταν δύσκολο να αφήσω την Ξάνθη για να πάω στον ΠΑΟΚ».

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου μιλά αποκλειστικά στο sportdog.gr, όπου αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική του πορεία, το φετινό πρωτάθλημα της Super League, ποια ομάδα ήταν η δυσκολότερη που έχει αντιμετωπίσει και ποια η απογοήτευση. Ο στυλοβάτης του Ατρόμητου κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία αλλά και το θέμα που προέκυψε με τα τηλεοπτικά. Εντύπωση προκαλεί επίσης η άποψη του για τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε ως παρτενέρ. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Πως πήρες την απόφαση να κατηφορίσεις στην Αθήνα μετά από 8 χρόνια στην Ξάνθη;

«Το είχα πάρει απόφαση πολύ καιρό. Η Ξάνθη ήταν η προτεραιότητά μου. Απλά περίμενα να λήξει το συμβόλαιό μου. Ήθελα να ήμουν τυπικός και επαγγελματίας και όταν έληγε να έκανα την προσπάθειά μου να βρω κάτι καλό στο ίδιο επίπεδο».

Πως και δεν επέλεξες Θεσσαλονίκη, μιας και η οικογένειά σου είναι κοντά (Αλεξάνδρεια Ημαθίας);

«Η Αθήνα είναι μία κατηγορία από μόνη της. Στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι που ήμουν ελεύθερος είχε μία ομάδα στη Super League. Ήταν δύσκολο να αφήσω την Ξάνθη για να πάω στον ΠΑΟΚ. Η μετάβαση θα ήταν δύσκολη για μένα, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν έχω υψηλούς στόχους. Έχω και θέλω να τους φτάσω με τη σωστή προσέγγιση και πορεία».

Δίνεις την καλύτερη πάσα για την επόμενη ερώτηση. Μετά τη αποχώρησή σου από την Ξάνθη ακούστηκαν κάποιες γνώμες από ορισμένους οπαδούς, ότι αντί να πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω, επέλεξες μία μικρομεσαία ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Η πορεία σας φέτος και η δική σου εικόνα είναι μία απάντηση σε αυτές τις κακεντρέχειες;

«Εγώ δεν είχα κανένα παράπονο από την Ξάνθη. Ούτε είπα ότι έφυγα για μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό είναι λάθος. Ουσιαστικά μεγάλες ομάδες το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τρεις. Οι δύο από αυτές, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, που ενδιαφέρθηκαν για μένα, έχουν πολύ ψηλά το μπάτζετ τους. Η ΑΕΚ ήταν ένα σωματείο με το οποίο δεν είχα έρθει σε επικοινωνία μαζί τους. Οπότε ήταν δύσκολο να γίνει η μετάβαση από την Ξάνθη στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ στα 28 μου. Έψαχνα ομάδα επιπέδου που να κυνηγά την Ευρώπη και να βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Ατρόμητος ήταν η τέλεια επιλογή για μένα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, αν και θα μπορούσα να δώσω χρόνο στον εαυτό μου μήπως έρθει καλύτερη πρόταση. Ποτέ δεν ξέρεις να γίνει».

Οπότε έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να παίξεις σε μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας που διεκδικούν τον τίτλο;

«Για αυτόν τον λόγο ήρθα στην Αθήνα. Το ότι μεγαλώνω ηλικιακά αυτό δεν με σταματά. Εγώ έχω στόχους. Δεν κοιτώ ούτε ηλικίες ούτε τίποτα. Πήγα στον Ατρόμητο για να κάνω το παραπάνω βήμα στην καριέρα μου. Δεν το έκρυψα ποτέ αυτό. Αν μου έρθει κάτι καλύτερο, θέλω να πιστεύω, ότι και ο Ατρόμητος θα με βοηθήσει για να κάνω το κάτι παραπάνω στην καριέρα μου».

Έχεις παίξει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στη Σούπερ Λιγκ. Πόσο επίπονο είναι για σένα να έχεις αγωνιστεί σε 22 ματς;

«Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είμαι υγιής. Έχουμε μία καλή ομάδα και είμαι τυχερός που παίζω σε αυτήν. Δίνω το 100% της απόδοσής μου. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι, να βοηθώ τον Ατρόμητο και η ομάδα να είναι ψηλά. Στόχος μου είναι κάθε Κυριακή να παίζω. Δεν θέλω κάτι άλλο».

Φέτος έχεις βάλει 4 γκολ τα οποία ήταν πολύ όμορφα. Ποιο από αυτά ξεχωρίζεις;

«Αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου είναι το ψαλιδάκι που έβαλα (σ.σ. με Πλατανιά). Δόξα τω Θεώ μου αρέσουν όλα όσα πέτυχα. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω βάλει και δύο γκολ στο Κύπελλο σε ματς υψηλού επιπέδου με δυνατό αντίπαλο, με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Το πρωτάθλημα όμως είναι αυτό που μετράει περισσότερο και ελπίζω να περάσω την περσινή μου συγκομίδη που είχα στην Ξάνθη (6 γκολ)».

η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected