Κατηγορίες
Super League 1

Με δύο γκολ από τη βούλα ο Παναιτωλικός!

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Επασί, σε ένα από τα πιο άσχημα απογεύματα της καριέρας του έκανε δύο πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Λεβαδειακού. Για έκτο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητοι οι Αγρινιώτες!

Ο Παναιτωλικός συνέχισε το εξαιρετικό εκτός έδρας σερί του και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του με νίκη (2-1) από την έδρα του Λεβαδειακού, φτάνοντας στο -5 από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας!

Η ομάδα του Αγρινίου, με πρωταγωνιστή τον Βλαντ Μοράρ, που με δύο εύστοχα πέναλτι, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού με 1-2 και προσπέρασε τους Βοιωτούς στον βαθμολογικό πίνακα της Super League. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Λεβαδειακό, ο Τσαρλς Επασί, που υπέπεσε σε δύο πέναλτι και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Νίκας (58′ Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Καθάριος (76′ Ζαραδούκας), Μαρκόφσκι, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (67′ Καραχάλιος), Φάβαρο

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Άργκους (72′ Γουίλιαν), Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα, Μοράρ, Μάζουρεκ, Ντίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected