Football League

Επιτέλους νίκη εντός των τειχών για Δόξα! (vid)

Ήταν 26 Νοεμβρίου όταν η Δόξα Δράμας νίκησε 4-0 εντός έδρας τον Εργοτέλη. Από τότε μέχρι σήμερα οι «μαυραετοί» αγνοούσαν το τρίποντο μπροστά στο κοινό τους, αν εξαιρεθεί αυτό στα χαρτιά με τον Αχαρναϊκό.

Είχαν μεσολαβήσει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Την Κυριακή (18/2) οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν στην επικράτηση με δύο γκολ του Κάσες (μπήκε στο 54′ και σκόραρε στο 55′ και στο 56′) και ένα του Κουσκουνά. Είχε μειώσει προσωρινά ο Ρούτσης (78′). Από την άλλη οι Σερραίοι έμειναν δέκα ματς χωρίς νίκη και παραμένουν σε τροχιά υποβιβασμού.

Η Δόξα Δράμας είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο. Ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία να κρατήσει μπάλα, την ίδια ώρα που οι «μαυραετοί» είχαν την υπεροχή, αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις δύο άξιες αναφοράς ευκαιρίες.

η ανάλυση του ματς στο FL News

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος (54′ Κάσες), Βιτλής, Ματσούκας (73′ Ντατίδης), Καπνίδης (53΄Καπνίδης), Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Ρούσσος, Ναζίμ (61′ Πόζογλου), Κρητικός (67′ Ρούτσης), Ενομό, Τσιμίκας, Γκούρτσας (38′ λ. τρ. Ποζατζίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected