Ποδόσφαιρο Κόσμος

Καταπληκτικό ματς στη Σεβίλλη, ανατροπή η Ρεάλ! (vid)

Σούπερ επιθετικοί, με άμυνα παιδική χαρά, οι Μαδριλένοι πέρασαν με το χορταστικό 3-5 από την Μπέτις, αλλά είδαν τον κορυφαίο τους, Μαρσέλο, να τραυματίζεται και ανησυχούν σοβαρά ενόψει Παρί.

Το πρωτάθλημα δεν έχει σημασία. Είναι χαμένο στο -17. Εκείνο που μετράει είναι το Champions League για τη Ρεάλ και είναι ρίσκο η διαχείριση του rotation. Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν προστάτεψε τον κορυφαίο του.

Ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας στο 30′ και μαζί του πονάει όλη η Βασίλισσα, καθώς υπάρχει φόβος ότι δεν θα προλάβει τη ρεβάνς στο Παρίσι (6 Μαρτίου). Η νίκη που ακολούθησε με ανατροπή στην ανατροπή ήταν εντυπωσιακή με το χορταστικό 3-5 επί της Μπέτιε, σε ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι, όπου οι Μαδριλένοι ήταν αποτελεσματικοί επιθετικά, αλλά με πολλά λάθη ξανά πίσω.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Αδάν, Μαντί, Μαρτρά, Μπαραγάν, Αμάτ (75′ Χάβι Γκαρθία), Ζούνιορ, Φαμπιάν, Γκουαρδάδο (81′ Τέγιο), Χοακίν, Μπουντεμπούζ (81′ Σέρχιο Λεόν), Λορέν

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (29′ Τεό), Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Λούκας Βάθκεθ, Κόβατσιτς, Ασένσιο, Μπέιλ (73′ Ισκο), Κριστιάνο Ρονάλντο (89′ Μπενζεμά).

https://www.youtube.com/watch?v=r_pVfCsnOIE

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected