Κατηγορίες
Super League 1

“Καθάρισε” με 4 γκολ σε ένα ημίχρονο η ΑΕΚ!

Καταιγιστική από το ξεκίνημα, η εκπληκτική ΑΕΚ του… στράικερ Βράνιες (3 γκολ!!!) δεν άφησε περιθώριο στη Ξάνθη (4-0) και με τρεις κεφαλιές σε 45 λεπτά καθάρισε γρήγορα κι απλά μένοντας μια ανάσα πίσω από τον ΠΑΟΚ…

Έπειτα από ένα απαιτητικό παιχνίδι, όπως αυτό με τη Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, και λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς, η ΑΕΚ είχε ως στόχο απέναντι στην Ξάνθη απλώς…να κάνει τη δουλειά. Να πάρει, δηλαδή, ακόμη μια νίκη και να μείνει δυνατή στη μάχη του τίτλου. Οι Κιτρινόμαυροι όχι απλώς τα κατάφεραν, αλλά το πέτυχαν προσφέροντας και θέαμα στον κόσμο που ήρθε στο Στάδιο για να τους ντοπάρει εν όψει του ματς της Ουκρανίας, αλλά και να αποθεώσει τους θριαμβευτές της ομάδας μπάσκετ, που κατέκτησαν χθες το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι για να πάρουν τα πράγματα τον… δρόμο τους και να αποκτήσει το ματς διαδικαστικό χαρακτήρα από το μισάωρο, πρωταγωνιστής ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες! Ο Βόσνιος άσος πέτυχε τρία γκολ μέχρι το 33′, κάνοντας το πρώτο χατ-τρικ για την ΑΕΚ από το 2007 (Λυμπερόπουλος). Με τον Τάσο Μπακασέτα να έρχεται για να βάλει και το… κερασάκι λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (65′ Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Μπακασέτας (59′ Κλωναρίδης), Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος (70′ Γιακουμάκης), Αραούχο.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καμαρά (80′ Ορφανίδης), Ντε Λούκας, Μπρίτο, Κασάδο (46′ Μεχία), Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Ντζουρίτσκοβιτς (59′ Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Σιλά, Λισγάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected