Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένας υγιεινός, βραδινός περίπατος της Μπάγερν!

Η Μπεσίκτας έμεινε με δέκα παίκτες από το 16’ (κόκκινη στον Βίντα) και η Μπάγερν έκανε… πάρτι, φτάνοντας στη νίκη με 5-0.

Εισιτήριο για τους «8» του Ch. League έβγαλε από σήμερα η Μπάγερν Μονάχου. Εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Βίντα στο ξεκίνημα του ματς, έκανε ότι ήθελε την Μπεσίκτας και την διέλυσε με 5-0.

Τα πρώτα 15 λεπτά της αποψινής αναμέτρησης στο Μόναχο, ανάμεσα στην Μπάγερν και την αήττητη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ Μπεσίκτας, προϊδέαζαν για ένα πολύ ενδιαφέρον βράδυ, καθώς ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες χαμένες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Κομάν – Ταλίσκα, ωστόσο ένα «φτηνό» λάθος του Ατίμπα Χάτσινσον στο 16ο, το οποίο… υποχρέωσε τον Ντομαγκόι Βίντα να ανατρέψει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ακριβώς έξω από την περιοχή του Φάμπρι και να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, άλλαξε άρδην τα δεδομένα.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Χούμελς, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Χαμές Ροντρίγκες (43′ Ρόμπεν), Μπόατενγκ, Βιδάλ (83′ Τολισό), Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν (81′ Ριμπερί), Κίμιχ

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Μεδέλ (85′ Αρσλάν), Χάτσινσον, Βίντα, Βάγκνερ Λοβ (57′ Τόσιτς), Τσανέρ Ερκίν (69′ Γκοκχάν Γκιονούλ), Ταλίσκα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected