Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Η ώρα των επαναληπτικών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας και το εξ αναβολής της Α1 (pregame)

Δύο επαναληπτικούς αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ημαθίας αλλά και ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης 21/2.

Τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου διεκδικούν τέσσερις ομάδες, αν και στο ζευγάρι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του ομώνυμου της Αγίας Μαρίνας έχει ξεκάθαρο φαβορί μετά το εκτός έδρας 4-0 των “πρασίνων”.

Στο άλλο ματς και στο τοπικό ντέρμπι της Αλεξάνδρειας, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το προβάδισμα από το πρώτο ματς κόντρα στον συντοπίτη Φίλιππο. Το 1-0 μπορεί να θεωρείται ρευστό σκορ, ωστόσο σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Ημαθίας, το εκτός έδρας γκολ δεν μετρά διπλό και έτσι οι “πράσινοι” θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν την πρόκριση. Νίκη της ομάδας του Γιώργου Μαϊδάτση με ένα γκολ (1-0, 2-1, 3-2 κτλ) οδηγεί σε ημίωρη παράταση.

Μία ώρα μετά και συγκεκριμένα στις 15.30, διεξάγεται στο ΔΑΚ Νάουσας η εξ αναβολής αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Α1 ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Ατρόμητο Διαβατού. Εκ των πραγμάτων, η νίκη είναι αυτοσκοπός για τις δύο ομάδες, αν και για τους φιλοξενούμενους τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα όσον αφορά την αποφυγή τη συμμετοχής τους στα play out.

Να σημειώσουμε πως και οι τρεις αναμετρήσεις θα καλυφθούν LIVE από το www.sportsup.gr

Τo pregame είναι μία προσφορά :

Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Διαιτητές : Μαλούτας, Νατσιούρας, Παζαρτζικλής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : –

Πρόσφατη προϊστορία : –

Πρώτος Αγώνας : 0-1

Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Γιώργος Μαϊδάτσης

Γνωστές απουσίες : Σκλιοπίδης, Χουσεΐνογλου (τιμωρημένοι)

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Νίκη Αγκαθιάς (1-0), στον 3ο την Ποντιακή Νεολαία Αράχου (0-5) και στα προημιτελικά τον ΦΑΣ Νάουσα (2-1, 0-1 [1-3 πεν])

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Φερέιρα Κινγκ

Γνωστές απουσίες : Μπουκλάς Α. (τραυματίας), Φωτιάδης (τιμωρημένος)

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Δόξα Νάουσας (7-0), στον 2ο την ΑΕ Σχοινά (2-5), στον 3ο την ΑΕ Χαρίεσσας (1-1, 3-4 πεν) και στα προημιτελικά τον Ατρόμητο Διαβατού (1-1, 5-0)

Tips : Μπορεί ο αποκλειστικός στόχος του Φίλιππου να είναι η παραμονή και του ΠΑΟΚ ο τίτλος στην Α1, η πρόκριση σε έναν τελικό είναι πάντα πρόκληση! Νίκη με δύο γκολ διαφορά θέλουν οι “πράσινοι”, σκορ 2-1, 3-2, 4-3 οδηγεί σε παράταση.


Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Διαιτητές : Παρασίου, Πίτος, Μοσχόπουλος

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 10.90 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Πρώτος Αγώνας : 4-0

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Βασίλης Καστανιώτης

Γνωστές απουσίες : Κίτσας Λ. (τιμωρημένος) Πατρίκας, Λαγδάρης (τραυματίες)

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (2-0), στον 3ο τον ΑΟ Μαρίνας (1-2) και στα προημιτελικά τον Εθνικό Κλειδίου (1-0. 0-0)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Προπονητής : Αντώνης Λυμούσης

Γνωστές απουσίες : Κατσουγιαννόπουλος, Τσακαλίδης, Συμεωνίδης Γ., Τηλκερίδης, Παπαδόπουλος Ν., Πατσιαβούρας, Πέγιος (τραυματίες), Ντόγος (επαγγ.υποχρεώσεις), Αργυρόπουλος (αποχώρησε), επιστρέφουν Κολίτσης και Μουχτάρης

Μέχρι στιγμής πορεία : Απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Αχιλλέα Νάουσας (2-1), στον 3ο τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (0-5) και στα προημιτελικά τον Άρη Παλαιοχωρίου (3-2, 0-0)

Tips : Ξεκάθαρο το προβάδισμα για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, μοιάζει τυπική διαδικασία η πρόκριση κόντρα στον αποδεκατισμένο συνονόματο της Αγίας Μαρίνας


Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Διαιτητές : Παυλίδης, Παπαδάκης, Χαραλαμπίδης

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 25.66 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2016/2017, 2-1 | 2015/2016, 3-6 | 2014/2015, 2-2

Αποτέλεσμα πρώτου γύρου : 3-3

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Γνωστές απουσίες : Τασιώνας, Μπαξεβάνος, Δημητρίου (τραυματίες), Παρθενόπουλος (στρατευμένος), Καραμεταξάς (τιμωρημένος)

Θέση στη φετινή βαθμολογία : 10η θέση με 24 βαθμούς (18-25 τέρματα)

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Άρης Αδαλόγλου

Γνωστές απουσίες : Κωστογλίδης (τραυματίας)

Θέση στη φετινή βαθμολογία : 14η θέση με 7 βαθμούς (20-73 τέρματα)

Tips : Μόνο νίκη θέλει ο Αχιλλέας για να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που μόνο με θαύμα θα αποφύγει τα play out

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 21/2

Κύπελλο Ημαθίας (επαναληπτικοί Ημαθίας, 14.30)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  [0-1]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  [4-0]

Α1 ΕΠΣ Ημαθίας (21η αγωνιστική, 15.30)

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού

 

δείτε βαθμολογία και σκόρερς της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected