Κατηγορίες
Super League 1

Αναλυτικά οι επενδυτές του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Πόσα βάζει ο Μελισσανίδης

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση έγκρισης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για το γήπεδο – όνειρο της ΑΕΚ. Δεκαπέντε εκατ. ευρώ από την πλευρά Μελισσανίδη. Ποιοι βάζουν τα υπόλοιπα.

Όπως αναφέρει το Sport24, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων με θέματα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το συνολικό ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ (€20.000.000) με την έκδοση 2 εκατομμυρίων (2.000.000) νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με ονομαστική αξία και τιμή διάθεσης 10 ευρώ εκάστη και τον τρόπο κάλυψης.

Το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης (15 εκατ. ευρώ) θα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, από 2 εκατ. ευρώ θα βάλουν οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηϊωάννου, ενώ 1 εκατ. ευρώ θα καλυφθεί από άλλον επιχειρηματία το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό. Χρήματα απαραίτητα για την ολοκλήρωση της β΄ φάσης του έργου.

Προσωρινός Πρόεδρος ήταν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γενεράκης Κώστας και Γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Άννα. Οριστικός πρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος κ Ζαχόπουλος Παναγιώτης και Γραμματέας ο κύριος Γιαννακόπουλος Διονύσιος, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου. Εμπρόθεσμα κατέθεσαν τις μετοχές τους 161 μέτοχοι, με συνολικό ποσό μετοχών 191.183.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected