Κατηγορίες
Football League

Απόστολος Εμμανουηλίδης για Βέροια : “Θηλιά στο λαιμό τα χρέη της ΠΑΕ”

Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις προσπάθειες σωτηρίας της Βέροιας και το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο.

Προ των πυλών της διάλυσης και της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται η Βέροια. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο οποίος ηγήθηκε τις τελευταίες ημέρες μιας κίνησης με σκοπό τη σωτηρία της «Βασίλισσας» μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις δραματικές στιγμές που ζει η ιστορική ομάδα και υπογράμμισε πως μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο Κώστα Παπαδόπουλο, τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνεργάτης του Στέφανος Γαϊτάνος σταματούν να ασχολούνται.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ: «Κάναμε μια προσπάθεια κάποιοι άνθρωποι από την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να ανάψει ξανά η σπίθα για τη “Βασίλισσα του Βορρά”. Δυστυχώς χθες (20/02) το βράδυ η τριμερής διάσκεψη μεταξύ εμού, του κ. Γαϊτάνου και του μεγαλομετόχου ναυάγησε».

Για την ταυτότητα του μεγαλομετόχου και τα χρέη της ΠΑΕ: «Ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο μεγαλομέτοχος. Έχει τις μετοχές στα χέρια του και έχει επωμιστεί τα χρέη προς πάντες. Τα χρέη προς εφορία και ΙΚΑ είναι ένα εκατομμύριο ευρώ. Αν προσθέσουμε και τα συμβόλαια των παικτών, τις προσφυγές, τη ΔΕΗ και άλλες οφειλές το άθροισμα είναι πάνω από 2,5 εκ. ευρώ. Είναι μια θηλιά στο λαιμό».

Για τις οφειλές στους Τομάς και Μπατιόν: «Μας είπαν ψέμματα οι δικηγόροι του κ. Παπαδόπουλου. Μας διαβεβαίωσαν ότι τακτοποιήθηκαν οι οφειλές σε Τομάς και Μπατιόν, όμως, αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτσι».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στη Βέροια: «Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Μου είχαν πει ότι θα επικοινωνήσουν σήμερα κατά τις 12 μήπως υπάρξει κάποια ελπίδα, όμως, δεν τηλεφώνησαν. Τους τηλεφώνησα εγώ και μου είπαν: “Δεν έχουμε τη δυνατότητα. Δεν έχουμε μαντίλι για να σκουπίσουμε τα δάκρυά μας”. Μετά από όλο αυτό, επικοινώνησα με τον γενικό αρχηγό και του είπα ότι εγώ και ο κ. Γαϊτάνος δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και αυτοί ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Κάναμε μια υπερπροσπάθεια από την πλευρά μας. Από ότι φαίνεται πάμε σε διάλυση, εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα».

Ακούστε όσα είπε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected