Κατηγορίες
Διάφορα

Το εντυπωσιακό σκηνικό που έστησε η αστυνομία στη Ρωσία για να πιάσει στη φάκα επίδοξο δολοφόνο

Το σατανικό σχέδιο ενός 22χρονου άνδρα να σκοτώσει τους πλούσιους γονείς του για να τους κληρονομήσει απέτρεψε η ρωσική αστυνομία, επιστρατεύοντας μάλιστα τη βοήθεια του ίδιου του ζευγαριού που είχε μπει στο στόχαστρο του παιδιού του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι Αρχές είχαν πληροφορηθεί ότι ο νεαρός «έψαχνε» στον υπόκοσμο για έναν εκτελεστή πρόθυμο να βγάλει από τη μέση τους γονείς του και τη 10χρονη αδελφούλα του, ώστε η μεγάλη περιουσία της οικογένειας να πέσει στα χέρια του.

Έτσι η αστυνομία έβαλε μπρος ένα σχέδιο, όχι μόνο για να σταματήσει τον νεαρό και να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και για να εξασφαλίσει ότι ο επίδοξος δολοφόνος θα περάσει αρκετά χρόνια μέσα στη φυλακή.

Όπως περιγράφει το protothema, ένας μυστικός αστυνομικός ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του πληρωμένου δολοφόνου, ο οποίος έλαβε από τον 22χρονο Ρώσο αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να εκτελέσει το έγκλημα.

Ο γιος του πλούσιου ζευγαριού εξήγησε στον «φονιά» πώς έπρεπε να μπει στο σπίτι για να μην τον «πιάσουν» οι κάμερες ασφαλείας, και φρόντισε να του δώσει το πρόγραμμα των γονιών του, ώστε να ξέρει πότε θα ήταν μόνοι τους σπίτι μαζί με την αδελφούλα του.

Μετά από τις διαπραγματεύσεις για τα χρήματα, η συμφωνία «έκλεισε» και ο νεαρός ζήτησε από τον εκτελεστή να του στείλει φωτογραφίες των νεκρών γονιών του μετά τη «δουλειά» για να βάλει μπρος τη μεταφορά των χρημάτων σε λογαριασμό του εξωτερικού.

Στο μεταξύ, οι ρωσικές Αρχές είχαν επικοινωνήσει με τους γονείς του νεαρού, που αρχικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν στ’ αφτιά τους ακούγοντας τι τους επιφύλασσε ο γιος τους.

Όταν πια πείστηκαν από τα στοιχεία που τους παρουσίασε η Αστυνομία, συμφώνησαν να βοηθήσουν ώστε ο νεαρός να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, δέχτηκαν ακόμα και να ποζάρουν ως νεκροί στο πάτωμα, καλυμμένοι με αίμα, ώστε ο γιος τους να εκταμιεύσει τα χρήματα στον «δράστη», υπογράφοντας ουσιαστικά την καταδίκη του.

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στον νεαρό (και για τις οποίες ο ίδιος εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση) δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη ρωσική αστυνομία.

Μετά τη μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό του μυστικού αστυνομικού, ο νεαρός Ρώσος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected