Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κρίμα ρε “δικέφαλε”…

Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League – Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»

Η ΑΕΚ ήταν καταπληκτική και χόρεψε στο χιόνι του παγωμένου «Ολυμπίσκι» όμως αποκλείστηκε από τους “16” του Europa League μετά το 0-0 εναντίον της Ντιναμό Κιέβου. Μια στιγμή αδράνειας στο πρώτο ματς (1-1) ήταν αρκετή για να ακυρώσει τρία ημίχρονα απόλυτης κιτρινόμαυρης κυριαρχίας. Ετσι, η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ έγινε η πρώτη ομάδα που μένει εκτός συνέχειας μετά από δέκα συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα.

Ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το ματς του ΟΑΚΑ παρέταξε ο Χατσκέβιτς, κάτι που… άρεσε πολύ στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός είχε «διαβάσει» τον αντίπαλό του και πιέζοντας ψηλά η ΑΕΚ πραγματοποίησε εκρηκτικό ξεκίνημα με διαδοχικά κλεψίματα και εύκολες κατοχές της μπάλας.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλεκσάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίδης Κάναάρ, Μορόζιουκ, Μπουγιάλσκι, Σεπέλιεφ (76΄ Μπεσέντιν), Γκονζάλες, Γκάρμας, Τσιγκάνκοφ, Ζούνιορ Μοράες (90+3΄ Σαπαρένκο)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80΄ Αϊντάρεβιτς), Μασούντ, Μπακασέτας (70΄ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (74΄ Γιακουμάκης), Αραούχο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected