Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Η μάχη στον…πάγο της Ουκρανίας για την ΑΕΚ, ζωντανά στο “Barok” Coffee-Bar!

Αποφασισμένη να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου αλλά και τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι η ΑΕΚ η οποία απόψε (20:00) δίνει την μάχη της για πρόκριση στους «16» του Europa League.

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση για τον “δικέφαλο” που θα δείτε απόψε LIVE στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί!

H ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στο Κίεβο με σκοπό να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης, μετά το 1-1 της περασμένης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και πέρα από την αξιόλογη ομάδα του Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους εξωγενείς παράγοντες.

Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας επικρατούν πολικές καιρικές συνθήκες, δεδομένο που αποτελεί ισχυρό χάντικαπ για τους «κιτρινόμαυρους», την ώρα που ενδεικτική του κλίματος είναι η πιθανότητα κατά την διάρκεια του αγώνα το θερμόμετρο να δείχνει αρκετούς βαθμούς υπό του μηδενός.

Βέβαια, στην Ένωση επικεντρώνονται αμιγώς στο κομμάτι του αγώνα και ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στην επιλογή σχηματισμού 4-2-3-1. Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, με την επιθετική τετράδα να είναι ο μοναδικός «γρίφος» για την ΑΕΚ.

Επικρατέστεροι έντεκα: Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο

Από την πλευρά της η Ντιναμό, μετά την νίκη επί της Ολιμπίκ Ντόνετσκ για το εγχώριο πρωτάθλημα έχει την δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα, καθώς μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ισοπαλία δίχως σκορ (0-0).

Πιθανή ενδεκάδα: Μπόικο, Κετζιόρα, Κάνταρ, Χατσερίντι, Μορόζιουκ, Μπουγιάλσκι, Σεπέλιεφ, Γκάρμας, Γκονζάλες, Μοράες, Τσιγκάνοφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected