Κατηγορίες
Basket

Δεν έθελξαν αλλά…πέταξαν οι Αετοί Βέροιας!


Ολοένα και αυξάνουν το νικηφόρο τους σερί οι Αετοί Βέροιας, που επικράτησαν σήμερα του δεύτερου της βαθμολογίας ΓΑΣΠ Πάνθηρες και έκαναν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο της Β ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη δεν έθελξε με την απόδοση της και είχε χαμηλά επιθετικά στάνταρ, ωστόσο έπαιξε πολύ καλή άμυνα και υποχρέωσε τους Πιερείς σε μόλις 45 πόντους ενεργητικό και ενώ στο πρωτάθλημα σημειώνουν κατά μέσο όρο πάνω από 70.

Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο οι Ημαθιώτες προηγήθηκαν 19-7, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, βελτίωσαν άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ στο 35-31.

Με την έναρξη όμως του δευτέρου ημιχρόνου, οι Αετοί “κλείδωσαν” τα αντίπαλα ατού, πίεσαν ασφυκτικά στην άμυνα και υποχρέωσαν τους αντιπάλους σε πολλά λάθη. Η διαφορά άρχισε σταδιακά να αυξάνεται και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 19 πόντους διαφορά υπέρ των “ασπρόμαυρων” και συγκεκριμένα με σκορ 65-46.

Πρώτος σκόρερ των πρωτοπόρων ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, που σημείωσε 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μάκης Ιωσηφίδης και Χάρης Χρυσάφης, που σημείωσαν από 18 έκαστος.

Επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς, το Σάββατο 3/3 στη Λεπτοκαριά με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Τα δεκάλεπτα : 19-7, 35-31, 49-35, 65-46

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 5 (1), Ιωσηφίδης 18 (2), Παπαδόπουλος 3 (1), Γκεκόπουλος 19 (1), Πάππου 2, Χρυσάφης 18 (3), Ιατρού, Βλαχάκης, Κασάπης, Κλωνάρας

ΓΑΣΠ Πάνθηρες : ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Πολυχρόνης 6 (2), Καρατόλιος 12 (3), Μπούσμπουρας 6 (1), Αδαμόπουλος 5, Κούτσικας, Λόγυρος 3 (1), Σκρέτας, Κεσεσίδης, Καρακασίδης 10, Μαντζόλης 3 (1), Κολαξίδης 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected