Κατηγορίες
Basket

Δεν…ταξίδεψε ποτέ στη Μόσχα ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου έτοιμος για το παιχνίδι με τη Χίμκι στη Ρωσία και ηττήθηκε εύκολα με 78-61.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έπεσε στο 14-9 και θα περιμένει το φινάλε της ημέρας για να δει τις ισοβαθμίες και σε ποια θέση θα βρίσκεται. Άλλωστε και το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πλέον ίδιο ρεκόρ.

Όπως περιγράφει το basketa.gr, στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν κάκιστοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μείωσαν σε 30-27 στο 15′, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω με 15 πόντους διαφορά (46-31) και πλέον η κατάσταση είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη.

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίζουν καλή άμυνα, αλλά να μην μπορούν να βρουν πόντους και να σκοράρουν. Λίγο πριν το 30′ προσπάθησαν να επιστρέψουν και μείωσαν σε 60-46. Ο Μήτογλου αστόχησε σε δύο βολές και ο Γκιλ με τρίποντο από το κέντρο διαμόρφωσε το 63-46 κι επί της ουσίας έβαλε… φρένο στα όποια όνειρα είχαν οι «πράσινοι».

Καμία ουσιαστική αλλαγή στην τελευταία περίοδο με τους γηπεδούχους να συντηρούν απλά τη διαφορά και να φτάνουν στην τελική επικράτηση. Το ντεμπούτο του με το τριφύλλι έκανε ο Άντριαν Πέιν ο οποίος σε περίπου δέκα λεπτά συμμετοχής σημείωσε δύο πόντους αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να εγκλιματιστεί. Αντίθετα ο Μάικ Τζέιμς έδειξε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected