Super League 1

“Κουλούρια” στη Νέα Σμύρνη, τις ευκαιρίες ο Αστέρας

Κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, ο Αστέρας είχε δοκάρι, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και έφυγε μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, το πρώτο ημίχρονο γρήγορα θα ξεχαστεί από όσους το παρακολούθησαν,μιας και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Πανιώνιος είχε δύο σουτ των Νίλσεν και Λάμπρου , τα οποία δεν ανησύχησαν τον Αθανασιάδη, ενώ η πρώτη τελική του Αστέρα ήρθε με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Τσιλιανίδης σούταρε, ο Τόνσο παρένέβη στην πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας μπήκε μεταμορφωμένος, όντας πολύ πιο απειλητικός προς την εστία των γηπεδούχων. Στο 52′ ο Γιαννούλης από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα ,κανένας εκ των Μανιά και Κυριακόπουλου που έκαναν την κίνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει.

Στο 60′ ο Μανιάς βρέθηκε σε ευνοϊκή θεση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε πάνω στον Κότνικ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, όμως έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σπιριντόνοβιτς έχασε κλασική ευκαιρία ευρισκόμενος στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, με το δυνατό σουτ που επιχείρησε να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.

Ο Παντελίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο το Δουβίκα στη θέση του Μανιά και ο νεαρός στράικερ του Αστέρα έγινε πρωταγωνιστής σε μια μεγάλη ευκαιρία στο 76′ όταν έκανε μια πολύ καλή κίνηση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε στην κίνηση, όμως ο Κότνικ και πάλι έσωσε την εστία του.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έσωσε την εστία του και στο 83′ , όταν μετά από λάθος της άμυνας του Πανιωνίου, ο Τόνσο έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής και σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 86′, ο Τόνσο έχασε την πιο κλασική ευκαιρία, μετά από σέντρα του Γιαννούλη, έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι .

Στο 90′ ο Δουβίκας έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίχτης σούταρε πάνω στον Κότνικ, ενώ θα μπορούσε να δώσει στον αμαρκάριστο Ιγκλέσιας. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Ιγκλέσιας έστειλε τη μπάλα να περάσει ξυστά από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τζήλου βρήκε ανακουφισμένους τους γηπεδούχους που διατήρησαν τη διαφορά που έχουν από τον Αστέρα και τους φιλοξενούμενους να τα έχουν με την τύχη και την αστοχία τους που τους στέρησε την ευκαιρία για μεγάλη νίκη.

Συνθέσεις

Πανιώνιος : Κότνικ, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαντάνα, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Λάμπρου (44′ Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Νίλσεν (70′ Γεσίλ)

Αστέρας: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού (87′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς (67′ Δουβίκας), Τσιλιανίδης (76′ Μαντίντα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected