Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ποδοσφαιριστής Ακαδημίας ζήτησε συγνώμη από διαιτητή γιατί τον έβριζε ο πατέρας του!

Απίστευτο περιστατικό σε παιχνίδι μικρών κατηγοριών στην Πορτογαλία με έναν πιτσιρικά να ζητά συγγνώμη από τον διαιτητή για τις βρισιές του πατέρα του εναντίον του!

Όπως αναφέρει το SDNA, επρόκειτο για αγώνα παιδιών ηλικίας δέκα ετών στην χώρα της Ιβηρικής. Συγκεκριμένα η Μόουρα αντιμετωπίσε τη Ντεσπερτάρ.

Μόλις μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού, ο διαιτητής αναγκάστηκε να το διακόψει εξαιτίας της ιδιαίτερα… επιθετικής και υβριστικής συμπεριφοράς ενός πατέρα, ο οποίος φώναζε συνθήματα εναντίον του από τις κερκίδες.

Ο μικρός Μάρτιμ, παίκτης της Ντεσπερτάρ, ντροπιασμένος από τη συμπεριφορά του μπαμπά του, κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή, του ζήτησε συγγνώμη για όσα έλεγε ο πατέρας του και τον αγκάλιασε!

«Μου είπε: κύριε διαιτητή, ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μπαμπά μου. Μπορώ να σας αγκαλιάσω;» αποκάλυψε ο διαιτητής.

Ο πατέρας του μικρού, πάντως, μιλώντας στο Πορτογαλικό Πρακτορείο Ειδήσεων διέψευσε αυτή την εκδοχή, λέγοντας ότι ο διαιτητής ήταν αυτός που ζήτησε συγγνώμη από τον γιο του για τα… φαλτσοσφυρίγματά του!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected