Β ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον ΠΑΣ Λευκαδίων για τον τίτλο και την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον ΠΑΣ Λευκαδίων, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο του στη Β Ερασιτεχνική της σεζόν 2018/2019!

Μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το πρώτο εισιτήριο ανόδου έχει από πλέον κάτοχο!

Οι «κυανόλευκοι», με τη νίκη τους κόντρα στον Απόλλωνα Λυκογιάννης «σφράγισαν»» το πολυπόθητο εισιτήριο για τη νέα Β Ερασιτεχνική, που μετά την αναδιάρθρωση της ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι η δεύτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία.

Από τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Τάξο ως και τους ποδοσφαιριστές (το 90% των παικτών με καταγωγή από το χωριό), αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να επιτευχθεί η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος κατηγορίας.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στον παίκτη – προπονητή Μάκη Μισαηλίδη, που με την εμπειρία του αλλά και τις γνώσεις του, έδωσε το δικό του στίγμα και αποτέλεσε έναν από τους πλέον σημαντικούς κρίκους της φετινής αλυσίδας.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και εύχεται στον σύλλογο πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχει θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected