Basket

Έδωσε τη μάχη του ο ΑΟΚ Βέροιας στην Κέρκυρα αλλά δεν τα κατάφερε


Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Κέρκυρα, με τον Φαίακα να κάμπτει στο τέλος την αντίσταση του ΑΟΚ Βέροιας.

Η ομάδα του Ιονίου επικράτησε με 65-59 και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Φίλιππο αλλά και του ενός από την τρίτη Νίκη Βόλου.

Από την άλλη πλευρά οι Ημαθιώτες, παρά το γεγονός πως ταξίδεψε αυθημερόν στο νησί των Φαιάκων, πάλεψαν επί ίσοις όροις με τους γηπεδούχους και θα μπορούσαν να πάρουν μια μεγάλη νίκη αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Φαίακας ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να πάρει διαφορά 9 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ΑΟΚ έπαιξε ψυχωμένα, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στην αναμέτρηση και να περάσει μάλιστα μπροστά με 3 πόντους, 2.30 πριν το τέλος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι όμως, με μπροστάρηδες τους Περούλη και Νεδέλκο, έκαναν ένα σερί 9-0 και “κλείδωσαν” τη νίκη, σε ένα ματς που αποδείχτηκε πολύ ενδιαφέρον σε όσους το παρακολούθησαν.

Δεκάλεπτα: 16-9, 36-28, 48-44, 65-59.

Φαίακας Κέρκυρας : Κατέχης, Ματενίδης, Νεδέλκος 27 (1), Χατζόπουλος 3, Σπιτιέρης 6, Σκούρτης, Περούλης Σ. 25, Βογιατζής 2, Μαγκανάς 2, Πάλλης, Αγάθος, Γιώργος.

ΑΟΚ Βέροιας :  Τρομπούκης 5 (1) Ουσουντζόγλου 2, Σισμάνης 21 (4), Γκανάς, Βλάχος 7, Μαυρίδης, Ντουλαβέρης, Γιαννόπουλος, Βοργιαζίδης, Μπαρμπαρούσης, Χατζηλαμπρινός 8, Γιαννουζάκος 14 (4)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected