Κατηγορίες
Super League 1

Έφτανε το γκολ του Ντέλετιτς για την ΑΕΛ (photos)

Την πρώτη της νίκη για το 2018 σε αγώνα πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα (25/2) η ομάδα της ΑΕΛ η οποία νίκησε τον Πλατανιά στο AEL FC ARENA για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι των Κρητικών και έφτασαν στη νίκη η οποία τους φέρνει στους 25 βαθμούς και σε απόσταση ασφαλείας από την 15η θέση καθώς ο Απόλλων Σμύρνης που βρίσκεται εκεί έχει 16. Από την άλλη ο Πλατανιάς που ήταν πολύ κακός, γνώρισε ακόμα μια ήττα, παρέμεινε στους 10 βαθμούς και μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Football League.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Αγκάνοβιτς και Ναζλίδη, ενώ ο Πλατανιάς κοιτούσε κυρίως την άμυνα του και να μην δεχτεί γκολ, όμως την μια φορά που βγήκε μπροστά θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Ενσικουλού, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Μπόζοβιτς να δηλώνει παρών.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» μπήκαν και πάλι δυνατά με στόχο να καθαρίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το παιχνίδι και να μην έχουν άγχος μέχρι το φινάλε, με την πρώτη απειλή να είναι και το γκολ του Μίλος Ντέλετιτς στην επιστροφή του. Η ΑΕΛ δεν μπορούσε μέχρι τότε να απειλήσει λόγω του ότι ο Πλατανιάς έπαιζε πολύ κλειστά. Από εκεί και πέρα και η ΑΕΛ κοίταξε να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το 1-0 με το φινάλε να την βρίσκει νικήτρια.

το φιλμ του αγώνα και περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46′ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62′ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης (75′ Λεοζίνιο), Κρίσμαν.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάγιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάμου (74′ Ουντότζι), Βάντερσον (54′ λ.τ. Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Περντόμο, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (83′ Κασάλιτσα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected