Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – ΦΑΣ Νάουσα 2-1 (photos+vid)

Ο Παντελής Κρυστάλλης πέρασε στο γήπεδο στο 88′ και με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε το… φιλί της ζωής στον Ηρακλή, που λίγο έλειψε να κάνει γκέλα που ενδεχομένως να του στοίχιζε και την άνοδο, με τους “κυανόλευκους” να κερδίζουν με 2-1 τον σκληροτράχηλο ΦΑΣ Νάουσα στο ντεμπούτο του Σπύρου Μπαξεβάνου στον πάγκο των “κυανόλευκων”.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Μακεδονικό ήθελε ο Ηρακλής που είχε ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει σχετικά με την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το metrosport, o νέος τεχνικός των “κυανόλευκων”, Σπύρος Μπαξεβάνος, έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Τάι, που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής, με τον Ηρακλή, ωστόσο να μην έχει καλή απόδοση και να δυσκολεύεται να διασπάσει την καλή οργανωμένη άμυνα της Νάουσας.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι “κυανόλευκοι” δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, κάτι που όσο περνούσε η ώρα έφερε και εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές του Μπαξεβάνου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις και θα μπορούσε μάλιστα να φύγει με μια μεγάλη νίκη από το Καυτατζόγλειο, αν ο Τζημογιάννης ευστοχούσε από κοντά σε κεφαλιά στο 79ο λεπτό.

το φιλμ του αγώνα :

9΄ Πρώτη τελική τoυ Ηρακλή, με αδύναμο σουτ από τον Τάι, που έφυγε άουτ.

19΄ Απευθείας μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τάι, άουτ.

42΄ Σουτ του Τάι, μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

45΄+1 ΓΚΟΛ! Ο Τάι εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυνόμενοι του ΦΑΣ απομάκρυναν, η μπάλα επανήλθε στη περιοχή και ο Καραντασιάδης εκμεταλλεύτηκε μία κόντρα και από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

53΄ ΓΚΟΛ! Ο Κυζιρίδης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα πέρασε από αρκετούς παίκτες και ο Τζημογιάννης με κοντινή κεφαλιά “έγραψε” το 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

59΄ Ατομική ενέργεια και μπάσιμο του Παπαδόπουλου, αλλά στο τετ α τετ στέλνει τη μπάλα πάνω στον Γρηγοριάδη

Η αξιόμαχη στο σημερινό παιχνίδι Νάουσα, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίδια στο 53′ με τον Μουρατίδη με κεφαλιά να σκοράρει και να βάζει δύσκολα στον Ηρακλή. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ηρακλής μετέφερε το παιχνίδι γύρω από την περιοχή της ομάδας από την Ημαθία, με τον Παπαδόπουλο στο 59′ να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ρόβας βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο Κυζιρίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζημογιάννης πετάχτηκε και πάλι στην καρδιά της άμυνας αλλά ο Βοσνιάδης απέκρουσε σωτήρια.

90΄ ΓΚΟΛ! Μετά από γέμισμα του Ντε Σμεντ μέσα στην περιοχή για τον Μεντί και γύρισμα του τελευταίου, ο Κρυστάλλης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του (2-1).

Επόμενο παιχνίδι για τον Ηρακλή, την Κυριακή 4/3 στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό ενώ ο ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται την ΑΠΕ Λαγκαδά.

δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης στο SDNA
ολόκληρος ο αγώνας ΕΔΩ

 

Συνθέσεις

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Κουρέλλας (88′ Κρυστάλλης), Κυριακίδης, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Κωστούλας (75′ Μεντί), Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (61′ Ντε Σμεντ), Ρόβας.

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Παντζαρτζίδης (Χατζόπουλος), Μουρίκι, Τούφας, Μαντώς, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected