Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας στο “Cafe στο 90′”!

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού συγκεντρώνει όλη την προσοχή με τον ΠΑΟΚ να θέλει τη νίκη για να πλησιάσει περισσότερο τον τίτλο και τον Ολυμπιακό να παίζει για το όνομα του.

Τη super αναμέτρηση που ξεκινά στις 19.30 θα απολαύσουν απόψε οι ποδοσφαιρόφιλοι, στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη καθώς όχι μόνο θα καταστεί το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αλλά θ΄ αφήσει τους πρωταθλητές σε απόσταση εννέα βαθμών. Η ψυχολογία των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο το «βάρος» και η «πίεση» για επιστροφή στον τίτλο μετά από 33 χρόνια, ίσως παίξουν τον ρόλο τους. Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μακ, Λημνιός, Πέλκας και Πρίγιοβιτς, αν και ο Πέλκας δεν είναι 100% έτοιμος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτε και παίζουν κυρίως για το γόητρο. Σε περίπτωση νίκης μέσα στην Τούμπα θα ξαναβάλουν «φωτιά» στην κορυφή και το πρωτάθλημα θ΄ αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που βέβαια η ΑΕΚ πάρει βαθμό ή βαθμούς την Δευτέρα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Γκαρθία θα παίξει πιθανότατα με τους Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδη, Πάρντο, Μιραλάς, Οφόε και Ανσαριφάρντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected