Κατηγορίες
Football League

Νικήτρια στη…λασπομαχία η Δόξα! (photos)

Δεν τα κατάφερε ούτε με την Δόξα Δράμας η Αναγέννηση Καρδίτσας διευρύνοντας το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων σε μία κρίσιμη, αλλά και δύσκολη γι αυτή, καμπή του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν (0-1) στο ΔΑΚ από την ομάδα του Κωστένογλου, η οποία ανταποκρίθηκε καλύτερα στον πάρα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που προβλημάτισε όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο που παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Το ίδιο φανταζόμαστε συνέβη και με τον πρόεδρο της football league κ. Λεουτσάκο, που βρέθηκε στην Καρδίτσα και είδε το ματς με τον ιδιοκτήτη της Αναγέννησης κ. Μίλερ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς κρίθηκε από ένα λάθος που οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο και που, δυστυχώς για την τοπική ομάδα, έγινε από παίκτη της Αναγέννησης.

Σε γενικές πάντως γραμμές και έχοντας πάντα υπόψιν τις συνθήκες, και με το κακό ποδόσφαιρο που υποχρεωτικά είδαμε, η Δόξα στάθηκε πιο καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ευτύχησε να πετύχει γκολ με το ξεκίνημα του δεύτερου βάζοντας πολύ δύσκολα στην Αναγέννηση, που όσο κι αν προσπάθησε δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά.

η ανάλυση του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Θεοδωράκης(4 Καραγιάννης), Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης(73 Ντάγκρας), Χαντζάρας(50 Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος

Δόξα Δράμας (Κωστένογλου): Βούρας, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Ματσούκας(62 Μπαϊκαρά), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης(77 Ντιμιτρόφσκι), Σιώπης, Βαλλιάνος, Βιτλής(85 Ντατίδης), Γκότοβος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected